Niyet ettim Allah için 3 xper olmaya😏 ulan bi şarkı linki bırakalım diyoruz bırakamıyoruz, normal bir soruya cevap yazıyoruz +18 kategori uyarısı veriyor, ayar oldum ne kadar sürer bu 3 level olmak asjdjsjf
1 ay
Niyet ettim Allah için 3 xper olmaya😏 ulan bi şarkı linki bırakalım diyoruz bırakamıyoruz, normal bir soruya cevap yazıyoruz +18 kategori uyarısı veriyor, ayar oldum ne kadar sürer bu 3 level olmak asjdjsjf
Cevap
1Cevap
Bi zamanlar benim de hedefim xperdi 12 yasinda buradaydim o zamanlar xper kasiyordum da simdi 20 yasindayiz gorus yaza yaza otomatik olur ama bir gune olacagini sanmam
Jajjaja ah be oglenciydim oglene kadar fake profilimle soru cevapliyordum 😅
Evet hatta sey olmustu hatirliyor musun 1 Nisan da cinsiyetler degismisti bir ara sanki maviler pembe pembeler mavi olmustu guzel siteydi
mmsjjs ben burdan biriyle cikmistim ama yasim tabi uydurmasyondu o adam ne yapiyor acaba merak ettim evlenmistir muhtemelen🙂
Ben adminlige denk gelmedim ama denk gelsem soru silerdim cinsligine kesin
soru cevaplamana bagli, fazla cevaplamissan yarın sabaha kadar olursun 3 xpr
çok kötü yaa platform da direkt kast sistemi var 3 den alağı olanları insan yerine koymuyor
siteden oyun gibi bahsetmen de ayrı komik he
Zaten hayat bir simülasyon değil mi?
ohoo oraya girdik mi çıkamayız
Korkma, simülasyonun adminiyle aram iyi. Seni 'güvenli mod'da başlatırız, bir şey olmaz
Olmuşsun işte
boş ver olmaya değmez
Daha vaktin varken kaç kurtar kendini
Olamaz olamaz kesinlikle olamaz
Lanet olsun nihilistlere
Rahatlatıcı yanı var işte
Boşluktan ziyada sesini çıkarmak
Hep bunlar yüzünden deprem oluyor
Oda hükümeti sevmiyor sabrı tükenmiş
Yok sadece anarşist o
Oda kendi ideolojisinin dünyayı kurtaracağını sanıyor garibim
Dünya biraz başına buyruk yine kendi bildiğini okuyor
Kendini gerçekleştirememiş bir gezegen bakınız Mars a fark var
Her soruya cevap yaz hızlı hızlı 😄
Hadi inş
Sanmıyorum
Bir kaç gün sürer 😂
🥳🥳
4 olmuşsun işte...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Xper kasma yolunda kutsal yürüyüşe hoş geldin 😂 İlk günler biraz eziyet gibi geliyor, haklısın, her yere +18 demesi sinir bozucu 😅 Ama düzenli soru-cevap, biraz anket, biraz etkileşimle 1-2 güne 3. levele yürürsün bence 💪 Şarkı linklerini de o zaman coşturursun, sabret gamer edasıyla 🕹️🎧