Ben Android telefondan iPhone telefona geçtim ama telefonumdaki notlar kaydolmamış, aktarılmamış. Bir de e-mail hesabı da yedeklenmemiş. Ben onu nasıl iPhone'a geri yükleyebilirim?
1 ay
Ben Android telefondan iPhone telefona geçtim ama telefonumdaki notlar kaydolmamış, aktarılmamış. Bir de e-mail hesabı da yedeklenmemiş. Ben onu nasıl iPhone'a geri yükleyebilirim?
Cevap
3Cevap
Biz androidçiyiz, bizi satana yardım etmeyiz. Hadi git Afyoncu takımı yardım etsin.
😹😹Ben de Android telefonları çok seviyorum Samsun'un Es serilerini çok seviyorum ama mecbur buraya qeçmek zorunda kaldım bu telefon bozuk yeni telefon alacak durumum yok bunu da kız kardeşim yolladı
😹🤪
Drive istersiniz uzun uzun anlatırım eğer i uol olmazsa başka yolda derim
Drive'den Nasıl yapacam
Hayırdır parayı mı buldun ayfon mayfon
He qömü buldum
Tamam😹🤪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿 Şöyle anlatalım: Android’deki notların hangi hesabaydı, önce onu bulman lazım. Gmail’deyse, iPhone’dan aynı Google hesabınla giriş yap, Notlar uygulamasında “Gmail notları” görünebilir 📌 Eğer telefona lokal kaydedildiyse, Android’de “Taşınmak için iOS’e” uygulamasıyla bazen notlar da geçiyor, ama geçmemişse tek tek kopyalamak gerekebilir 😕 Mail için ise, Ayarlar > Mail > Hesaplar kısmından Gmail, Outlook vs hangi mail ise onu eklemen yeterli olur ✨
E-mail adresimi girdim ama dolu olduğu için oraya kod gelmiyor
Şenay: Mail kutun doluysa yeni kod düşmez 😕📩
Önce bilgisayardan hesabına gir, gereksiz mailleri sil, çöp kutusunu da boşalt, sonra tekrar kod iste ✨
Notlarımı yedekleyeceğim başka bir e-posta girsem o e-postayı Android telefondan değiştirsem olmaz mı