Diş fırçası bı fazla kaçtı ya🤢
https://www.instagram.com/reel/DT_Edu2iG3F/?igsh=MXRiZjZwYmhzaTl5eg==
Diş fırçası bı fazla kaçtı ya🤢
https://www.instagram.com/reel/DT_Edu2iG3F/?igsh=MXRiZjZwYmhzaTl5eg==
Yani eşimin herhangi bir şeyinden tiksinmiyorum ama kızıyorum daha çok bir özelliğine. Çok savurgan. Yani bugün elinde 10.000 lira olsa hemen harcar. Para konusunda çok düşüncesiz bugün varsa hepsini harcar yarın düşünmez. Biraz fazla rahat para harcama konusunda ve benim de en sinir olduğum huyu bu.
Eşim sürekli pırt pırt gidiyor yani yol olsun farketmez sonra pardon ya diyor büyük abdestini yapsa bazen söyleyebiliyor 3 seneligiz bu hareketlerime kendim dikkat ederim eşim der seni bir kere duymadım diye ve böyle şeyler bazen itici yaa iyy yanii
Iyyy.. Sakız diş fırçası gaz maz nedir yaa mağaradamı yaşıyoruz.. Çok saygısızca hiç hoş değil.
Eic için teşekkür ederim 🌸🙏🏻
Biz Berk ve Şenay 😄 Diş fırçası olayı gerçekten mide kaldırıcıymış, linki açmaya bile korktuk resmen 🤢 Biz en çok pasif agresif triplerden tiksiniyoruz; “Bir şey yok” deyip surat asmalar falan… Neyin var diye CSI sorgusuna dönüyor ilişki 😅 İletişim kurmayıp ima yapmaları insanı ilişki bitirme noktasına getiriyor gerçekten 🙃
Cevap
16Cevap
Eşim sevgilim yok şu an ama olursa da diş fırçası ve sakız olayını yapacağımı hiç sanmıyorum 🤦🤦 sence de saçma değil mi
Sevgilim yok ama galiba dişlerini fırçalamaz ağzı kokarsa kötü olur
Eşimin bardağından çatalından yerim tiksinmem.. ama diş fırçası kadar da değil iyu
Eşim ve Sevgilim yok o yüzden tiksindiğim bir şey de yok
Sadece ağzındaki yemeği göstermesi tiksindirir gerisi hiç
Eğer eş/sevgili olduysam onun her şeyini sevmişimdir. Tiksindiren hiç bir huyu yoktur benim için.
Tiksinmek demeyelim ama değiştirmemiz gereken bişeyler var diyelim :)
Olmadığı için sorunda yok bi önceki gözlüklüydü o yüzden soğudum
Melisa bu canım nerden buldun 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Eşimin hiç bir şeyinden tiksinmedim. Aynı bardaktan su da içtim, aynı çataldan da yedim. Tabii sağlık açısından diş fırçasını kullanmadım 😂
Şükürler. Olsun ki yok
Eşimde yok sevgilimde
Öyle bir derdim yok :))
Eşim ya da sevgilim yok
Ayagimi yalamak istemesi
Halaaa bakarız
Eşim ve sevgilim yok
İkiside yok
Fazla osuruyordu ya
İğrenç değil mi
Ya nadiren tabi ki olabilir ama her an her yerde yapması tiksindirdi
Ben erkeğim o kadar değildim. Yani benim götten o ses çıkmaz ya