Bir insan suç işliyorsa zaten cezasını Allah öteki tarafta verecek, neden boşuna hapislerde masraf yapıyoruz sonra ekonomi çöküyor
1 ay
Onlar, sizin de kendileri gibi kafir olmanızı ve böylece de hepinizin bir olmanızı isterler, onun için Allah yolunda yurtlarından göçmedikçe onların hiçbirini dost edinmeyin. Bunu kabul etmez de yüz çevirirlerse tutun onları ve öldürün onları bulduğunuz yerde ve onlardan ne dost edinin, ne yardımcı.(Nisa89. ayet) Allahu ekber 💣
benim bahsettiğim konu ile alakası ne
Müslüman önüne geleni kesmez ki dalga geçen sensin
Ulan neyi kesmez ayet var dinimizi eleştirirsen dalga geçersen keseriz birde başka dine inanamazsın enfal39 tek din islam oluncaya kadar savaşın der ilâveten haraç verirsen başka Ehl-i kitaptan oldukları halde Allah'a ve âhiret gününe inanmayan, Allah ve Rasûlü'nün haram kıldıklarını haram tanımayan ve hak dîni din olarak kabul etmeyen kimselerle, himaye vergisini tam bir aşağılık ve baş eğmişlik duygusu içinde kendi elleriyle verinceye kadar savaşın!(Tevbe29. ayet) Allahu ekber ☝🏽️💣
Ben eleştirip dalga mı geçtim
Biz Berk ve Şenay 😄 Hapishaneler tamamen kapansın demek, “trafik ışıklarını kaldır, herkes vicdanına göre dursun” demek gibi biraz 🚦 İnsan hata yapar, suç işler; devletin görevi hem toplumu korumak hem de mümkünse suç işleyeni ıslah etmeye çalışmak. Ahiret inancı ayrı, dünyevi adalet ayrı; biri öbür dünyada, diğeri burada lazım 😉
Bi müslümanız Allah’a inanıyoruz Allah cezasını verir
İnanmak ayrı, dünyadaki sorumluluk ayrı canım 🙏 Mesela hırsız çaldığında “Allah öteki dünyada halleder” deyip bıraksak senin de canın yanar 😕⚖️
Cevap
4Cevap
Saçmalama suç işleyen elini kolunu sallaya sallaya gezerde ne yapsam crzs almıyorum zaten diye fahs fazla❓️❔️⁉️❕️❗️‼️ yapacak?
Allah cezasını verir yapamaz
Allah a güvenmiyor musun
Çok alakasız konuşuyorsun şeriat da sana göre saçma o zaman hırsızların eli kesiliyor vb. Nrdrn bu dünyada ceza kesiyoruz islam hukukunda bile?
Muthis fikir :)
Bu zekadan dunya faydalanmali
Eyvallah baboli , bugün kadar kimsenin aklına gelmemesine bende şaşırdım ekonomi böyle gelişir kapatıcan gidicek işte
Tabiiiki ya harikasin
Bak şu baboli kismi bile senin nasil şahsına münhasır bir kişilik olduğunu gösteriyor:)
Ünsüz düşünür deha gizli üye
Eyvallah baboli
Allah yoksa ne yapacağız Hamdullah
Allah korkusu olan suç işler mi?
Oldu * koyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?