Olduğun yere ait hissedemezsin, insanlardan nefret edersin, hani artık mamasız gelir ya her şey, bu hissin çaresi var mı ya da zamana mı bırakmalı
1 ay
Olduğun yere ait hissedemezsin, insanlardan nefret edersin, hani artık mamasız gelir ya her şey, bu hissin çaresi var mı ya da zamana mı bırakmalı
Ne kadar çırpınırsanız çırpının daha çok batmanıza sebep olur. O bataklıktan çıkmak için önce kendinizi keşfetmek zorundasınız. Ayaklarınızdan aşağıya doğru çeken, karamsarlık, stres, kaos, çevre ve konfor alanından kurtulmak için çabalamalısınız. Gereksiz yükleri atıp, hafiflemelisiniz. Yavaş yavaş adımlar atarak zamanla oradan çıkacaksınız. Aldığınız her karar sizin lehinize unutmayın.
Boyle güzel yazdığınız için çok k teşekkür ederim 💐
Rica ederim, ben teşekkür ederim 🌹
Biz Berk ve Şenay 💫
O his çok tanıdık, sandığından daha da yaygın aslında… 🕳️ Bir bataklık gibi gelir ama çoğu zaman geçici. Zamana bırakmak biraz iyi gelir, ama tek başına yetmez. Konuşabildiğin biri olsun, küçük de olsa rutinlerini değiştir, yürüyüş, yazmak, müzik… 🧠✨ Eğer nefret, umutsuzluk uzun sürüyorsa da profesyonel destek almak bataklığa merdiven kurmak gibi, utanılacak bir şey değil 💙
Cevap
4Cevap
Atlatması çok zor. 3aydır çekiyorum o duyguyu umarım sende bu kadar uzun sürmez
Bende hemen hemen 6-7 aydır böyleyim ama tutuyorum kendimi tutmazsam kendimi güçsüz görüyorum ve dayanması daha da zor oluyor ama bazen insan öyle bir patlıyor ki
Geçer
her şey hepsi geçer
Olumlu bak olumlu ol geçer
Geçer geçer merak etme
Bu durumla didismeyi bıraktığında hemen geçer.
Gecer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?