Üç ay oldu evleneli adamda bir rahatlık var şuraya tek gideceğim niye hep benimle geliyorsun, her yere tek korkuyor musun diye soruyor, beni bilerek sinir ediyor zevk alıyor, beni kale almıyor gibi evlendikten sonra
1 ay
Bunu “bilerek sinir ediyor” diye okumak biraz yoruyor seni. Bazı insanlar evlilikten sonra daha rahat davranmaya başlar, bu da karşı tarafta umursamazlık gibi hissedilebilir. Ama burada asıl konu iletişim. Onun rahatlığı seni rahatsız ediyorsa bunu net ve sakin şekilde söylemek en doğru yol.
Biz Berk ve Şenay 💫
Evliliğin ilk ayları zaten duygusal lunapark 🎢, üstüne eşinin bu “rahatlığı” gelince iyice geriyor seni, çok haklısın. Sen kendini dışlanmış gibi hissediyorsun, o ise belki “bireysellik” diye takılıyor. Oturup suçlamadan, “beni böyle hissettiriyor” diye anlatman çok işe yarar. Sınır, ihtiyaç, beklenti… Üçünü de sakince konuşun, yoksa içten içe birikir 😕🧩
Cevap
6Cevap
Adam doğru söylüyor ne var bunda. Tek bir yere gidemez mi veya senin her gittiğin yere eşlik etmek zorunda mı?
Sen tek gitmek istemiyorsun. Oda laf mı ediyor tek gitmiyorsun diye?
Evet her yere beraber gitmek zorunda mıyız işte yapışık ikiz gibiyiz sanki diyor
Zevk alıyorsa ne güzel işte
Ne alaka
Huyu oyledir
Evlenmeden önce iyi tanımak lazım aslında
Bizde eşimle zıt kutuplariz
Emin misin
Net eminim bende eşimle hiç bir konuda anlaşmam ama çok sıkıyiz birbirimize saygı ve empati çok önemli ama iki taraflı olmali
Ya bu çok bencil bide beni kaale almıyor nasıl olsa evliyiz diyo
Kaç yaslariniz
Yardımcı olayım
Kahve içelim
Sen tek mi gitmek istiyorsun
Sence neden böyle
İşte bilmiyorum
Gel kız sana Tarot bakayım içimden geldi para istemiyorum istersen instmiii vereyim gel ilişkiniz için detaylı bakcam
Aşırı bi rahat nasıl olsa bi yere gidemez bensiz yapamaz gibi düşünüyor sanki
Olur mu ister misin
orada mısın erkek değilim 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?