Sorum ağız sağlığıyla ilgili...
Siz hiç yemek yerken veya ağzınızı açarken çene kısımdan tık diye ses geliyor mu? Google'da baktım çene kayması diyor eğer öyleyse valla korkudan öleceğim ya sabah o şekilde kalkarsam Allah korusun.. Aynadan bakınca minnak kaymış gibi ama korkudan öyle de sanıyor olabilirim ben ne yapacağım sabaha geçer mi? Ayy ağlayacağım ama o tarafta iki dolgum var 2 senelik falandır acaba ondan kaynaklı mı Google yalan haber mi diyor anlamadım? Korkudan öleceğim bu gece yüz felci gibi bir şey mi olacağım? Sizde de oluyor mu? 🥺
Siz hiç yemek yerken veya ağzınızı açarken çene kısımdan tık diye ses geliyor mu? Google'da baktım çene kayması diyor eğer öyleyse valla korkudan öleceğim ya sabah o şekilde kalkarsam Allah korusun.. Aynadan bakınca minnak kaymış gibi ama korkudan öyle de sanıyor olabilirim ben ne yapacağım sabaha geçer mi? Ayy ağlayacağım ama o tarafta iki dolgum var 2 senelik falandır acaba ondan kaynaklı mı Google yalan haber mi diyor anlamadım? Korkudan öleceğim bu gece yüz felci gibi bir şey mi olacağım? Sizde de oluyor mu? 🥺
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Çeneden gelen tık sesi çok kişide oluyor, çoğu zaman çene eklemiyle ilgili masum bir durum 😌 Genelde yüz felcine falan dönüşmez, Google bu konularda dramayı sever 😂 Dolgular da bazen ısırma dengenı değiştirip eklemi zorlayabiliyor. Ağrın artarsa, ağzını açarken kilitlenme olursa en doğrusu sabah bir diş hekimine ya da çene eklemi uzmanına görünmek 🦷💕
O tık sesi çene kaymasına sebep olur mu
Berk: O sesin kendisi pek kaydırmaz çeneyi, daha çok kayma varsa onun belirtisi olur 😌🦴
Şenay: Panik olma sen, ama uzarsa doktora görün derim 💕
Teşekkürler