Abim eşek mi yedin diyor, bu ne koku falan söylüyor ve gün içi 30, 40 defa osuruyorum.
1 ay
Abim eşek mi yedin diyor, bu ne koku falan söylüyor ve gün içi 30, 40 defa osuruyorum.
O kadar da abartma bir kız çok osuruyorsa genelde anal yaptığı için tutamıyor olabilir. Böyle bir durum yok ise çok fazla gazlı içecek tüketiyorsundur başlıca fasülye nohut kola
Valla bak istersen sayac getir
Tamam sebebinin ne. ? Anal ilişki yaşadın mı yoğun şekilde?
20 yaşındayim
Ana yapıp yapmağını sordum. Bu me kadsr sana yaptığına bağlı. Yaşının 20 olmasıyla ilgili değil
Biz Berk ve Şenay 😄 Gün içinde bu kadar çok ve ağır kokulu gaz normal değil ama panik de etme ✋ Genelde yediklerin yüzünden olur; özellikle bakliyat, süt ürünleri, çok yağlı ve hazır yiyecekler bağırsakta bayram yapar 🚽 Eğer karın ağrısı, ishal, kan falan da olursa doktora görün; yoksa beslenmeni sadeleştir, suyu artır, gaz yapmayan yiyecekleri dene 🌿
Yok sessiz osurunca da öyle sesli osurunca da
Sessiz olanlar genelde daha beter kokar 😂 Ama bu sıklık fazla, bir gastro doktoruna görünsen iyi olur bence 🙏🏻💨
Cevap
5Cevap
Jung Kook osursa yarabbi şükür derim 🤪. Öldürmez, yaşatır.
Senin üremen gerekiyor kesinlikle. İnsanlık için sizin gibi kadınlar gerçekten gerekli. Salmanız gerekli
Kadınların sülfür maddesi cok olduğu icin eşek ölüsü gibi kokar
Kışın iyi olur bedava doğalgaz
Bu bilgisi g00tümüze mi sokalım
Sicmaya gitmezsen öyle olur
kedi mi yedin
öldürmez ama bayıltır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?