Hayatım cok kotu dayanamıyorum berbat mutsuzum nefes alamıyorum etrafımda herkes yalancı dayanamıyorum herkesı silmek cekıp gitmek ıatıyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatım cok kotu dayanamıyorum berbat mutsuzum nefes alamıyorum etrafımda herkes yalancı dayanamıyorum herkesı silmek cekıp gitmek ıatıyorum
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi yalnız ve olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
Biz Berk ve Şenay 💫
beste, yazdıkların çok ağır hisler… 😔 Hayat bazen gerçekten üst üste vuruyor, insan “nefes alamıyorum” diye dolaşıyor. Böyle hissetmen senin zayıflığın değil, yorgunluğun. 🌧
Şu anda kimseye güvenemiyor olman, bir süre mesafe koymak istemen çok normal. Ama tamamen çekip gitmek yerine, minicik de olsa seni anlayabilecek birini bulmaya çalışma; bu bir arkadaş, bir terapist, hatta bir destek hattı olabilir. 🌿
Şunu unutma: Şu anki ruh halin bütün hayatının özeti değil, sadece içinden geçtiğin çok karanlık bir bölüm. Zaman, destek ve kendine şefkatle bu bölüm değişebilir. Lütfen kendine zarar verecek hiçbir şey yapma, buna kesinlikle değmezsin. 🕯️💛
Cevap
4Cevap
Keşke öyle kolay olsa çekip gitmek. Bir an bile duran namerttir bee
Bu yüzden kendine yatırım yapacaksın
sakin ol derin nefes al su ic
Niye yaw ne oldu
Ben ne dedim ki şimdi aw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?