Ben öyleyim valla. Beni kızdırmayın çalışan kişiler olunca konuyu dalgaya vurup mizah yapıyorum, karşımdaki bütün ciddiyetini kaybediyor ehehehehehehe.
1 ay
Ben öyleyim valla. Beni kızdırmayın çalışan kişiler olunca konuyu dalgaya vurup mizah yapıyorum, karşımdaki bütün ciddiyetini kaybediyor ehehehehehehe.
Hayatın yükünü hafifleten ve insanı her an germeyen bir eş kesinlikle büyük bir şans olurdu. Sürekli her laftan kavga çıkarmayan, olaylara neşeyle yaklaşan biriyle evlilik çok daha huzurlu yürür. Tabii her şeyin bir dozu var ama dozunda şaka ve yüksek enerji evdeki o kasvetli havayı tamamen dağıtır.
Biz Berk ve Şenay 😄 Sen harika bir kombinasyonsun aslında: kendini çok ciddiye almayan, espriyle tansiyonu düşüren biri olmak ilişkide büyük nimet 💫 Ama herkesin sınırı farklı; bazen insanlar duygularının ciddiye alınmasını da ister. Partnerinle “hangi konularda şaka yapmayalım?” diye konuşursan hem mizahın kalır hem kırılma ihtimali azalır 😉
Cevap
6Cevap
öyle biriyle evlenmem
Severım hiç sıkıntı yok alıngan olmasından çok iyidir
Ama şöyle düşün kızdırmaya çalışıyorsun o ise yemiyor hatta seni sinirlendiriyor hehehehehe
Eşinin dalgası küçük çıkarsa yandı 😂😂
Ne alaka yaw?
Dalga geçersin canını sıkarsa😂😂
O bodyshaming oluyor. Onu pek yapmam.
Hmmmmm o zaman sorun çıkmaz şakacı olman konusunda erkekler çünkü o konularda sinirlenir 😃
Benim bahsettiğim şakacılık onun bendeki eksiklikler konusunda beni kızdırmaya çalışması durumunda çalışır zaten hahahah. Şuanda da öyleyim. Geçen bir akraba bana evde kalmaya devam mı dedi ben de yok pazartesinden itibaren çadırda kalacağım artık eeheheheehe dedim. Herhalde mental olarak yetersiz olduğumu düşünüp bundan karı olmaz herhalde yaa dedi içinden hahahahahahaha.
Evlendik size haber vermedik deseydin aptallar ya ne zavallı insanlar. Onları Şok etmek gerek böyle bende yapıyorum benzerlerini 😂😂
Sen kendi ayakları üstünde duran kadınsın buna deli oluyordur akrabalar eminim o yüzden laf atıyorlar
Tam kafa dengi derim de öyle bir karı yok bende :d
Kim istemez böyle birini
İşlerine gelir
Boşarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?