Günaydın dedi sabah ben de günaydın dedim. Ve bir daha bu saate kadar yazmadı sizce o yazınca cevap vermeyeyim mi? Haftaya buraya gelecek.
1 ay
Günaydın dedi sabah ben de günaydın dedim. Ve bir daha bu saate kadar yazmadı sizce o yazınca cevap vermeyeyim mi? Haftaya buraya gelecek.
Kesinlikle cevap verme, sen de görüldü at sonra neden görüldü atıyorsun derse cevap verme o görüldü attı diye attığını söyleme. Şimdiye kadar cevap verdik de ne oldu olan bizlere oldu
Yazar kesin geleceği vakit o zaman öyle yapayım değil mi? Ben de sinirlendim az önce konusmayalım biz yazma falan diyecektim sonra kendini çok önemli sanmasın diye sustum bişey demedim hala görüldüde kaldı
Umursamazsan bu sefer umursamıyorsun diye o sinir olur
Amacım onu sinir etmek zaten
Biz Berk ve Şenay 💫 Böyle durumlar insanın içini kurcalıyor biliyoruz 🙃 Sadece bir kere “günaydın” deyip susması, senden hoşlanmadığı anlamına gelmek zorunda değil. İnsanların günü yoğun, kafası dolu olabiliyor. Sen normal davran, soğukluk yapmaya çalışma. O yazarsa da gayet sakin, kısa ama kibar cevap ver. Fazla önem veriyormuşsun gibi de hissettirme 😉✨
Cevap
5Cevap
Zamanın yazdik da bu saatten sonra yazılmaz artık yaş geçiyor çünkü
Ben de yazmak istemiyorum
boş ver yani görüldü demek seni takmıyorum gibi bişey
Bana tek kelime yazana bile cevap yazmıyorum görüldüye mi yazacam.
Günaydın falan dese bile mi
boş ver yazmayani yazma
Gelince görüldü at 😂
Yazmam.
Yazmam.
Hayır
Genelde yazmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?