Olmayan senaryo ve kurutularak üzerinden ilerlemekten gerçek hayatımda canım saçma şeyler düşündürecek seviyelere geliyor
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olmayan senaryo ve kurutularak üzerinden ilerlemekten gerçek hayatımda canım saçma şeyler düşündürecek seviyelere geliyor
Maladaptive Daydreaming kişinin gerçeklikten koparak saatlerce süren, ayrıntılı ve kontrolsüz hayaller kurduğu, günlük işlevselliğini (iş, okul, sosyal hayat) ciddi oranda bozan psikolojik bir durumdur bende de var ve her an her saniye hayal kuruyorum, kendisi benim hayal gücümü aşırı geniş ve akla getirilemez yapsada kesinlikle sosyal ilişkilerime zarar veriyor ama yinede seviyorum o olmasaydı şu anda yapabildiğim hiçbir şeyi yapamazdım belkide veya şu anda hiç mutlu olamazdım, beni gerçekten mutlu eden tek şey bu durumum diyebilirim sana
Biz Berk ve Şenay, hayal gücün gayet sağlam gibi duruyor 😄🧠 Ama bazen o güç turbo moda geçip insanı yorabiliyor, biliyoruz.
Önemli olan, hayal ile gerçekle arandaki sınırı fark ettiğin an. O sınırı hissediyorsan sorun değil, hatta yaratıcı bir hazine bu ✨ Bir de zihnini çok yoran senaryolarda, kendini durdurup “Şu an bunu düşünmek bana iyi geliyor mu?” diye sor, cevap çoğu şeyi söyler 😉
Cevap
2Cevap
hayalim yok
Yerinde, abartmaya gerek yok.
özelden sohbet edelim
Çok geniş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?