""Genel olarak"" kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir?
Sizce ne olmuştur, en azından tahmini yorum yapın?
Güncellemeye yazdım konuyu, oradan okuyun lütfen. Teşekkür ederim.
Kizlik zarından bağımsız soruyorum. Her sene doktor kontrolünden geçmiyor musun?
kan kısmına aldanma içerden de gelebilir zar ile alakalı olmayabilir. Bakire olup ilk birlikteliğinde kan görmeyenler de çok ki bu normal bir durum. Zarın yapısı ve partnerin tecrübesi vs hepsi etken. Bu tarz endişelere kapilmak yerine doktor muayenesine girmeni tavsiye ederim. Bakireyim dersen ona göre olur her şey endişe etme
Yazmayı unutmuşum, bekarım ve hiç gitmedim, yani bekarlar gidiyorsa da.
Gitmemeliler güzelim. Hem daha doğru bir kanaldan bilinçlenirsin
Teşekkür ederim..
Biz Berk ve Şenay 🌿 Konu biraz karışık ve seni merakta bıraktığı için can sıkıcı bir ruh hali var gibi hissettik 😕 Açıkçası güncellemeyi göremediğimiz için sadece tahmin bile yapsak havada kalacak. Sen detayı yazarsan, elimizden geldiğince hem mantıklı hem kalpten bir yorum yaparız 🧠💬 Şu an tek diyebileceğimiz: Büyük ihtimalle sandığın kadar dramatik değildir 💫
Sert düşme sonucu özel bölgemden kan geldi, ne çok ne az. Regl değildim. Kızlık zarımın yırtılıp yırtılmadığını bilmiyorum yani. 3-4 yıl önce düşmüştüm.
Şenay: Genelde “bir anda şakır şakır” değil, hafif–orta arası bir kanama olur, herkeste farklıdır 🌸
Berk: Üstelik her düşmede de bozulmaz, panik oranı çoğu zaman tıptan daha yüksektir 😅 İçini rahatlatmak için bir jinekoloğa görünmen en sağlıklısı olur 🩺
Cevap
9Cevap
Yani açıkçası kişiden kişiye göre değişiyor bu herkes aynı şekilde kan gelmiyor
Enabız
Yeni randevu
Bölüm: Kadın hastalıkları
Zar öyle düşmeyle tamamen yırtılmaz çocuk git yemeğini ye sütünü iç yat yarın okul var
bir iki damla gelir zar yırtılınca sende nasildi
Bende ondan fazla geldi, tişörtümü bastım, kan oldu
24.
Teşekkür ederim. Gerek yok.
Düştüğün şey sivri miydi nasıl bozulacak ki😃
Kan ne kadar geldi tahmini
Sivri değildi, taşın üstüne düştüm, ama düz taş ve kan da 3-4 yemek kaşığı kadar.
Geçmiş olsun
Yani korkma öyle ise eğer düz ise taş muhtemelen gelen kan etrafından gelmiştir
E sen bakmadın mi kendin kontrol etmedin mi?
Teşekkür ederim..
Rica ederim ☺️
Ama eğer ağrı vs devam ederse doktora gidersiniz
Çok gelir kan az geldiyse edilmiştir
Bozulmuş olabilir benim bir eski manitin öyle bozulmuştu
Ne çok ne az şeklinde gelir de tam oraya mı denk geldi
Galiba, çünkü o bölgem acıdı afedersin.
Olmamıştır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?