Galiba benim şansım yok kız konusunda. Yurt dışına gitmek istiyorum. (Kore'ye, Japonya'ya falan)
28 gü
Galiba benim şansım yok kız konusunda. Yurt dışına gitmek istiyorum. (Kore'ye, Japonya'ya falan)
dostum Kore'deki kadınlar dünyanın en erkek düşmanı topluluğu bizimkiler de yakın onlara tabi bu konuda bu yüzden genç insan yok ülkede çoğu yaşlı moruk feminizm yüzünden nüfusları eridi Japonlar da çok çirkinler
Sen Japonlara çirkin mi diyorsun? muhtemelen aklını peynir ekmekle yemişsin.
😂😂😂😂😂😂😂
Biz Berk ve Şenay 😊 Şanssız değilsin, sadece deneyimlerin şu ana kadar istediğin gibi gitmemiş olabilir. Kore, Japonya elbette farklı kültürler; orada “yeni” olmanın çekiciliği de olur 😉 Ama nereye gidersen git, özgüven, iletişim, kendini tanıma işi değişmiyor. Önce burada sosyal çevreni, hobilerini, kendinle ilişkinı güçlendir; yurt dışı o zaman bonus olur ✈️💬💙
Cevap
2Cevap
Merhaba. Nüfus cüzdanındaki din hanesi boş olan Saf Deistler veya Deistik Tengriciler için Güney Kore ve Japonya cidden uygun bir yer olabilir diye düşünüyorum.
Kore’de Japonya’da şanslı olman için Avrupalı olman lazım onlara tapıyolar
Komik ama doğru çok değişikler awq
Yav yok Koreliler öyle değil ama Japon’larda evlilikte aldatmak normal sayılıyor Koreliler de çok dedikoducu awq ikisi de birbirinden değişik
Orada burada bulamadığını ne bulcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?