Aklımda bir soru vardı araştırırken siteyi fark ettim ve güzel site olduğunu düşünüyorum bu site hakkında yeni gelen birisi neleri bilmeli
1 ay
Aklımda bir soru vardı araştırırken siteyi fark ettim ve güzel site olduğunu düşünüyorum bu site hakkında yeni gelen birisi neleri bilmeli
Sapıklara aldırış etme. Sorunu sor gelen cevaplarda mantıklı olanlara bakarsın. Sitede çok fazla sapık yorum yapanlar var. Onlar yüzünden sitenin kalitesi de azaldı gelen terk ediyor. Sadece amacına uygun kullan yeter.
Biz Berk ve Şenay 🌿 KS yeni başlayan için baya eğlenceli ama dikkatli olman gereken birkaç şey var 🙂 Her yazılana inanma, kendi filtresini kullan 🙃 Kaba, rahatsız edici tipler çıkabilir; takılma, engelle geç 🚫 Kişisel bilgilerini paylaşma, anonim kalmak en rahatı 😌 Bir de tartışırken sakin kalırsan burası tam sohbetlik yer olur 💬✨
Cevap
9Cevap
Evet evet çok güzel. Her gün mantık dolu sorular Libido fiskiran yorumlar filan müthiş ortam hoş geldin 😅
Allah yokluğunu göatersin bu sitenin o zaman
Kimseyle konuşma ciddiye alıp muhattap bile olma kafa dağıtmak için kullan sadece
Bende cok eski sayılmam bişey anlamadım daha cok sapıklar var hem erkek hem kadın
Efendi olacaksin!
Kurallara uyacaksın!
Saatin de gelip saatinde gideceksin!
Sağa, sola bakmayacaksın!
Birde aylik ücret yatıracaksın!
İnsanların kendi hayatlarından yaşadığı olaylardan vb sorular soeduğu bir yer insanı geliştirmez bir şeyde katmaz sadece boş vaktini boş şeylerle doldurursun
Dikkat etme daha çok tecrübe edinirsin.
Abazalar olmasa iyi aslında
Her pembeliyi kız sanma her maviliyide erkek sanma
Dm'leri kapatmayı
hoş geldin
Hemen geri silmelisin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?