Biri yazıyor, cevap veriyorum, sonra konuşmayı ilerletmeye çalışıyor, her zaman herkese kısa cevaplar veririm, alışkanlık, diyorlar ki sohbetine doyum olmuyor, ne konuşmayı bekliyorsun askerlerin doğasında var bu!
1 ay
Biri yazıyor, cevap veriyorum, sonra konuşmayı ilerletmeye çalışıyor, her zaman herkese kısa cevaplar veririm, alışkanlık, diyorlar ki sohbetine doyum olmuyor, ne konuşmayı bekliyorsun askerlerin doğasında var bu!
Askerle sohbet derken işin şakası bir yana, genelde disiplinli ve net konuşurlar. Uzun lafı sevmezler, düz mantık işler. Ama iyi bir askerse dinlemeyi de bilir. Sohbetine doyum olmuyorsa demek ki karşındaki de kaliteli biridir. Kısa cevaplar alışkanlık olabilir ama samimiyse sıkıntı yok. Akışına bırakmak lazım. Zorlama olmazsa iyi gider.
Biz Berk ve Şenay 😊 Asker de sonuçta insan, uzaylı değil 😂 Sen ne konuşmak istiyorsan onu konuş bence: günün, hedeflerin, diziler, çocukluk anıları, hayaller… Asker diye ekstra bir muhabbet borcun yok 💁♀️ İlgini çekmiyorsa kısaca yanıtlayıp bırakman çok normal, kimseye sohbet performansı sergilemek zorunda değilsin 😌💬
Cevap
13Cevap
Asker derken bizde ekmegimizin askeriyiz hemde ben kurmay albayım şu anda babam emekli orgeneral bilader kurmay yarbay diğer bilader daha yeni teğmen 😄
İnternetteki askerlerin %98i ekmek fırınında usta mk
Asker kadın mı 😱 evlilik işi nasıl olurdu acaba düşünemedim
Neden her zaman herkese kısa cevaplar veriyorsun @Melisaaaa_0953
Asker olabilir de normal konuşamıyor musun?
Alışkanlık hep kısa cevap veriyorum
Değilim zaten
Asker misin sen
Evet
Komutanım subay mıssınız
Daha üst
Nasıl yani general mi
Yok ondan alt
Tamam komutanım üstegmen mişsiniz
Bana vermedin hiç
Demek ki üniformalı seven sadece kadınlar değil
Çok naz yapıyorsun sıkılıyorlar haliyle