Vücut masaj türleri var farklı farklı da hangisini önerirsiniz dinlenmek, yorgunluğu alması için gibi vs
1 ay
Cevap
5Cevap
En iyisi İsveç masajı ama yapan kişinin bilgisi belgesi her salonda en iyi hizmeti alıcaksın diye bir şey yok kasları sinirleri yerlerini iyi bilmeli Detaylı bilgi verebilirim ulaşırsan
İnan bunu bende merak ediyorum. Geçen hafta önerilen bir yere masaja gittim lüks paketi seçtim istediğim etki olmadı
Nereye gittiniz ve hangi paket
Ankara da bir yer bl listesinde tüm paketler fiyatlar yazıyordu ayrı bir alan da tüm masajların karışımı gibi bir şey vardı süre de uzundu. Sauna vs sadece 5 dk diğer kalanlar aromaterapi ile başlıyor hep.
Anladim en iyisi o zaman İsveç masaji
O nasıl oluyor
Burada birisi yazmiş
Onları salla ya bende yaptırdın sandım. Buranın ortalaması vasatın altı. Binde bir dir. Sen hangi şehirdesin
İstanbul dayım da acaba nasıl ne yapayım bilmiyorum
En iyisi masaj yağlarını ve aromaterapi yağlarını alıp biz birbirimize yapalım 😂 Daha konforlu ve daha haz veren bir gün geçiririz 😀
Oysa ciddiydim
Git masaj salonuna gerekeni yaparlar
Öyle hemen aliyorlar mi randevu almadan vs
Randevu alcan tabi
Görüşüp öyle mi kararlaştiriyorlar yoksa ben istediğim masaja girebilir miyim
İstediğin masaja gidersin tabi
Çok mu yorgunsun
Sırtını çiğnet😂
Yok belim kırılır
Çok mu ince
Nuru en iyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Baya tatlı bir soru bu, herkesin gizli hayali “beni biri yoğursun” modu çünkü 😄
Genel yorgunluk ve rahatlama için klasik İsveç masajı süper olur, kasları ısıtır, kan dolaşımını artırır, zihni de sakinleştirir 🧖♂️✨ Bir tık daha derin isteyen için aromaterapi masajı da efsane; yağ kokusu + hafif baskı = uyku garantili neredeyse 😴🌿