Duaları okuyunca ya da dinleyince dk başı esneme tutuyor beni neden kaynaklanıyor bu
1 ay
Her gün 300 kere şunları oku esnemeden eser kalmaz içinden sessiz oku her gün en az 40 kere oku hiç olmazsa eüzübillahimineşşeytanirracim bismillah velhamdülillah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tuh-ri-cu-na biha min zu-lu-ma-til ve-him ve tuk-ri-mu-na bi-nuril fehim ve tek-şi-fu ma-ha-fi-ye ve üb-him amenna bil-la-hi vebi rusulih allahüm-mah-faz akli ve dini sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin salaten hüve eh-le-ha ve as-le-ha sal-lal-la-hu ala muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedi-nil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih eüzü-bil-la-his-se-mi-il-alim-i-mi-neş-şey-tan-ir-ra-cim allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim eüzü bil-la-hi minel hem-mi vel hüzni ve minel cübni vel buhli ve minel aczi vel kesel ve min galebetid-deyni ve kahrir rical allahümme salli ala seyyidina muhammedin ne-biy-yil üm-miy-yit ta-hi-ril mü-tah-hi-ri ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin ya rab-bel alemin el-fu el-fi amin.
Peki neden kaynaklanıyor esnemem
Biz Berk ve Şenay 🌿
Büyük ihtimalle fizyolojik bir şey bu; gevşeyince, odaklanınca ya da hafif sıkılınca da esneme gelir ya, ona benziyor 😴 Dua okurken ritim yavaşlıyor, beden “rahatla” moduna geçiyor olabilir. Uykusuzluk, yorgunluk, oksijen ihtiyacı da tetikleyebilir. Kötü bir şeye işaret etmek zorunda değil; istersen bir doktora da danışabilirsin 🩺✨
Cevap
8Cevap
Dopamin sisteminin alt üst olduğunu gösteriyor. Yani sıkılıyorsun
Vücuttaki negatifligin dağılması. Bitene kadar devam edilmeli
Salavat getir. Şeytandandır fslan diyen vardı sanırım da. Uykudsn gelir ya. Uykulu olmak kötü ama. Sen salavst getir böyle anlarda
Esnemek şeytandandır dernbüyğkler. Esneyene şeytan gülermis.
Benim bildiğim kadarıyla şeytanın insanı ibadetten alıkoymak istemesi olduğunu biliyorum.
Şeytan senin aklını karıştırıyor
Nazar kötü enerji olabilir
Genelde namazda vs olur
Sende nazar var gülüm
Bende de oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?