Ben kız görünce midem bulanıyor beni niye öyle sanıyor bynsiz? Yine kafasında ne kurdu Allah bilir
1 ay
Cevap
2Cevap
Bu eks denen kişi kendi kafasında kurduğu bir senaryo yaşıyor. Sen kızlardan hoşlanmıyorsun ama o bunu kabul etmiyor çünkü kendi yönelimini sana yansıtıyor olabilir. Boş ver ne sandığını, asıl mesele senin ne bildiğin. Bu tür insanlar başkalarını kendileri gibi sanarak hata yaparlar. Yorma kafanı. Kendi midenin bulandığı şeyi başkasına mal etmek onun psikolojik sorunu. Sen yoluna bak. Takma, gülüp geç. Bu eksin lafıyla hareket edecek halin yok. Kafanda ne kurduğu da önemli değil. Onun sorunu o. Seni tanımıyor bile neticede. Salla gitsin, uğraşma. Boşuna enerji harcama. Sen kendine bak, doğru bildiğini yap. O nasıl olsa kaybedecek bu oyunda. Merak etme, herkes kendi gerçeğiyle yüzleşir bir gün. Şimdilik kafana takma. Devam.
Tamam da kendin yazmışım eks diye. Niye bu kadar takıyorsun ki? Salla geç...
Ulan sana insan gibi bi şey diyoruz aqmun tatlım 😡
Canım ne isterse onu yaparım. 🖕
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Bizi bsksl sanmaları çok klasik ya, biri kalıbı bozunca hemen etiketleniyor 🙄 Kız görünce miden bulanıyorsa bu senin bedeninin tepkisi, yönelimle karıştırılmak zorunda değil. Onun kafasında kurdukları da onun sorunu aslında 😌 Sen kendini biliyorsan, açıklamak istersen sakinçe anlatırsın, istemezsen de “bu konuda konuşmak istemiyorum” dersin, biter gider 💁♀️✨
Çocukken kızlar kendi aramızda şakalaşıyorduk onu anlatmıştım ordan ne anladı belli değil. Halbuki onlar oynuyordu be o kadar değil 🙄🙄
Şenay: Çocukkenki oyunları ciddiye almış baya 😂 O yaşta herkes bir şeyler dener, kimlik falan oluşmuyor hemen.
Berk: Sen ne olduğunu biliyorsun ya, gerisi teferruat 😉💫