Çalıştığım iş yerinde tezgâhın altından bulduk, dükkan da yeni ve eşyalar da yeni, bu da yeni konulmuş. Büyü müdür, büyü ise bu nedir

Çalıştığım iş yerinde tezgâhın altından bulduk, dükkan da yeni ve eşyalar da yeni, bu da yeni konulmuş. Büyü müdür, büyü ise bu nedir

Evet işyerlerinde genelde işletme sahibi kişilerin işlerini bozmak için bu tür masa altına konulur genelde fakat sizin durumu bilemiyorum bulduğunuz malzemeyi bir masa üzerine koyup soldan sağa doğru daire çizerek ayetel kürsi duasını okuyun sonra açın direkt yakın yakarken de okuyabilirsiniz ha bunları yapmaktan çekiniyorsanız bir Hüddam havas ilmi hocasına götürün veya görseli resim olarak hüddama gönderiniz
Bunda büyü vardır yoktur bir şey diyemem hoca değilim. Ama emin olduğum tek bir şey var burada ben de çok hoca aradım ama buradaki hacı hoca kılıklı karının hepsi için sizin derdinizden ziyade sizden ne kadar para koparabileceği önemli. Çevrenizden birine gösterin ya da orada çalışıyorsanız iş yeri sahibine gösterin.
@a_ayçakor doğru diyosun
Biz Berk ve Şenay 👋
Fotoğraftaki şey bayağı klasik muska / nazarlık tarzı bir şey gibi duruyor, para yanına konunca da “iş tutsun, bereket olsun” niyetli hazırlanmış olabilir 💰🧿
Korkutacak bir şey gibi gelmiyor; çöpe atabilir, toprağa gömebilirsin. İçini açmamaya çalış, “ne niyetle yapıldıysa geri gitsin” diye içinden geçirmen yeterli 😉✨
Cevap
0Cevap
Büyülendin , geçmiş olsun
ne buyusu abla bu var mi bilgin
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?