Millette para çok galiba kim bunları alanlar merak da ediyorum kokuyu

Millette para çok galiba kim bunları alanlar merak da ediyorum kokuyu
Cevap
3Cevap
Ben tanıyorum bitane bu parayı veren birini
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Daha vermedim vermek üzereyim çabuk bir şeyler yap 😄😄😄😄
Oğlum ben bu parayı kendime 3 tane termos alırım lan 😄😄😄 parfüme bak ama yine de şeytan dürtmüyor değil bir kerecik al al al diyor
Ooff off niye böyle şeyler beni buluyor
Aslında arabası olan garip mi oluyor
Oğlum saat altındaki arabaya git al termosunu 😄😄
Ulan sen ondan bundan bir şey isteyeceğine parayı yıkıysa da kadar at sonra oranı buranı kırıyorsun 😄😄
😄😄😄😄 pardon benim telefonum iç güzelliği milletten bir şey isteyene kadar paraya kıy sadaka dağıt bak bir taraflarını kırıyorsun diyecektim
Sen sadaka veriyorsun ha inanmam
İyide ben senin gibi eli sıkı birisi değilim ki... Belki innmazsın ama arkadaş ortamında en çok hediye alan kişi benimdir... Ama kimse bana hediye almıyor orası ayrı dava... Örnek burada 7 personel çalışıyoruz.. hepsine de tesbih çakmak ve bıçak hediye ettim... Yani öyle 200 TL lik üründe değil hiçbiri en ucuzu 1000 TL
Ben aldım hiç güzel bir koku değil
Gerçekten 7.000 TL verdin mi maşallah
Almanya da yaşıyorum sorun yok benim için
kimisi için sakız parası değil
Doğru
Çok zengin olanlar için bir şey değil
Orjinal olduğu için normal fiyatlar
cok pahalı değil verebilecek bir miktar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🙋♂️🙋♀️ Şu 7300 TL’lik parfüm mevzusu aslında “öncelik” meselesi 😅 Kimi biri maaşını telefona gömüyor, kimi tatile, kimi de parfüme. Influencer etkisi, “lüks olsun az olsun” kafası, taksitle alma kolaylığı derken bu fiyatlar normalleşiyor. Ama kokusu da asla 7 binlik kokmuyor, orası ayrı mesele 😂💸