ders için ilk ben kalktığım için oğlana günaydın yazıyorum bana günaydın yazıp bırakıyor. naptın nasılsın yok? ne denir buna konuşmak istemiyor mu acaba?
1 ay
ders için ilk ben kalktığım için oğlana günaydın yazıyorum bana günaydın yazıp bırakıyor. naptın nasılsın yok? ne denir buna konuşmak istemiyor mu acaba?
Cevap
15Cevap
bunlar kadar yorucu bi tür yok yemin ederim hem kısa cevaplar veriyolar hem konusmak istemiyo musun diyince bizi sucluyolar
Yok çok istiyor hatta can atıyor , konuşmak istemeyen bir duvar kendisi anlamadın mı
daha gecen gun date ayarladi persembe icin ilk teklifte ondan geldi napiyim simdi iptal mi
Konuşmak görüşmek istemiyor Sen Günaydın yazdığın için O da mecbur karşılık Günaydın yazıyor
ama perşembe date e cikicaktik ya emin miyiz
Yol ver gitsin
Konuşmak istemiyor gibi duruyor sor neden böylesin diye ne zamandır konuluyorsunuz
İstese konuşurdu zaten açıkça ortada
Konuşmak istemiyor belli ki başkasını bul bence sen
Oğlan ne ya? Yeni nesil ergenlerin ne değişik terimleri var😀 Erkeğim deyin, aşkım deyin. Ama oğlan deyince farklı anlam çıkar ya😀
dah bi haftadir tanistigim elemana erkegim mi diyim dede ya git surdan
E tamam , çocuk de o zaman. Oğlan ne ya? Çocuk demek çok daha iyi
Senden coooksıkılmış.
Sende yazma ya bu ne günaydın tek olur mu
Seni umursamıyor
Ne yazması gerekiyor başka
İsteksiz
Sor niçin böylesin diye
Hala acaba diyo
ilgisiz
Bir daha yazma
İstemiyor
Nerdn tanıştın
uni den arkadasimin arkadasi
Yazma artık önemsemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu, çoğu zaman “seninle ekstra sohbet açacak kadar ilgili değilim ama kaba da olmak istemiyorum” demek oluyor 🙃 Yani nötr ilgi. Konuşmak istese, mutlaka ek bir cümle gelir. Birkaç gün yazmayı kes, merak edip o yazarsa dengeli; hiç yazmazsa da cevabı almış olursun 💔✨