1 ay

Görücü usulü tanıştığım erkeğin sigara içmemi sorun edip etmediğini nasıl anlarım?

27 yaşındayım, görücü tarzı biriyle tanıştım, buluştuk. Ben kafe sevmiyorum dedim, arabada kahve içelim dedi, tamam dedim. Sonra beni arabada oturtturdu, demedi dedi. Yok demem dedim. Sigara içiyor musun? dedi, aynen dedim. 2 yıldır falan günde 4 vs 5 tane içiyorum, çok değil, ara sıra dedim. Sonra sen? dedim. O da birileri içerse eşlik ederim ama aramam, her zaman içmem yani dedi. Arabada içersin sen şimdi dedi, ben de yok, arabada içmem, dışarıda içeyim dedim. Bir şey olmaz dedi, bana da varsa bir tane versene dedi. 2 tane kalmış zaten al dedim. O da keşke alsaydık dedi, ben de sorun değil, ben çok aramam dedim. İkimiz arabada kahve sigara içip sohbet ettik, bir de ailevi sorunlarım açıldı. Ben aramadan indikten sonra bir daha ne yazdı ne günaydın dedi. Ben de çıkardım, numarasını sildim. Sebebi ne olabilir? Gayet sıcakkanlı, konuşkan, güler yüzlü bir kızım. O soğuk, mesafeli ve kapalı kutu gibi. Bir de annesi anneme beni çok beğendiğini söylemişti, daha önce gördüğünü falan. Oğlan da ben seni görmedim hiç dedi.
Görücü usulü tanıştığım erkeğin sigara içmemi sorun edip etmediğini nasıl anlarım?