Happn konuşma uygulaması var ve oradan birden ban yedim, telefona mı geliyor yani uygulamada farklı hesap açamıyorum, bunun çözümünü bilen var mı, parallel space veya normal Google girsem olur mu, başına gelenler var mı 😇😇
1 ay
Happn konuşma uygulaması var ve oradan birden ban yedim, telefona mı geliyor yani uygulamada farklı hesap açamıyorum, bunun çözümünü bilen var mı, parallel space veya normal Google girsem olur mu, başına gelenler var mı 😇😇
Cevap
6Cevap
Cihaz banı yemediysen, ilk hesabı açtığın gibi benzer şekilde hesap açman gerekiyor.
Tablette çalışıyor ama telefona girmeye korkuyorum yeniden kapanırsa diye
Ama mecvuren girmen lazım. Girmeyi dene ki en kötü ihtimal cihaz banı yediysen açamayacak olduğunu öğrenirsin. Bunun harici herhangi bir şey olmaz.
Googledem falan girsem yine ayni şekilde mi oluyor uygulamadan virmesem
Dediğim gibi, cihaz banı yemediysen istediğin şekilde giriş yapmayı deneyebilirsin, hiçbir fark yok. Cihaz banı yediysen hiçbir hesap ile giriş yapamazsın. Ban yedin diye başka bir hesap ile girdin diye ban yemezsin tekrardan. Cihaz banı yediysen giriş yapamazsın.
Google veya parallel space var oralardan da mı giremem cihazı bani varsa telefon değiştirmem mi gerek
Ben sana açık açık detaylıca cevap verdikçe sen hala aynı soruları sormaya devam ediyorsun.
Ay tamam be anladım
Yani tabii ki anlayabilirsin. Giriş yapmayı denemeyi yapmaktan başka yapacağın bir şey yok zaten. Daha giremem diye çekiniyorsun ama giriş yapmayı denemedikçe mantık olarak zaten giriş yapmamış oluyorsun 😅
Ay öylede işte bazı uygulamalar sinir bozucu girdiğinde gidebiliyor tablette kullanıyorum ya olanda gitmesin diye bir uzman bulmam lazım sanırım ama teşekkürler yanıtların icinnn
Bu konuda bulabileceğin bir uzman yok. He 20 senedir yazılım ve sistem network yönetimi olarak çalışmamı uzman olarak kabul ediyorsan bu dediklerimi dinle. Ayrıyetten telefon ile tablet birbirinden alakasız. Telefondaki hesabında ban sonrası başka hesapla girdin diye tabletteki farklı hesabına bir sorun olmaz. He emin olmak istiyorsan 3. boş bir hesapla girmeyi dene, sonucuna göre hareket edersin.
Sende uzmansin o zaman tamamdır deneyeceğim peki cihaz bani varsa ne yapabilirim yani yine uyarı verirse
Telefon cevapları kaydırarak, mesaj olarak attım cevabı.
Burdan da kalıcı ban yesen keşke bir sapik eksilirdi
Neden öyle dedin ki
Tamam
Çok aktif kullanırım çok ekmeğini yedim bu uygulamanın. Sen neden ban yedin
Bende anlamadım ki ya iki küfürden olur mu öyle şey telefonda şu an yapamıyorum bir boş hesap lazım denemem için
İnsan küfürden ban mı yermiş ayrıca senden küfür yiyecek kadar kızdıran erkekler var mı cidden
Vardı evet çok saçma küfürden hesap kapanacaksa ohoo anlam veremedim cihaz bani değildir umarım
Sanmam ya cihaz banı değildir seni banlayan uygulama beş para etmez 😁
O kadar ekmeğini yedim diyorsun uygulamayı kotuluyor ahhahahahha
Kızlara ban atıyorsa ne anlamı kalır uygulamanın 😁
Öyle ya dokunulmaz olmalıyız ahahhahahah
Yani kadın yoksa ne anlamı kalır ekmeğimle oynatmam 😁
Hahahahahhah denk gelmemisiz belli
Belkide denk geldik beğenmemişsindir sgsgsgs
her şey mümkün valla bilemiyorumm
Niye ne yaptın da ban yedin. Ben onca hatun götürdüm ordan hiç ban yemedim
Bende anlayamadım ya birkaç küfürden yemiş olamam heralde tablette başka hesabım giriyor
Kesin şiir gibi küfür ettin sistemi uyandırdın
Yok ya o kadar değil sen hala kullaniyor musun orayı
Kullanıyorum evet birini buluyorum geçici donduruyorum işim bitince geri açıyorum
Ahhahahhahahhahahahah keşke bende öyle yapsaydım mantıklı
İşini görene kadar ya yolladım mı yenisi için oltayı tekrar atacaksın 😉
Yani evet sık sık giriyor musun
Sıkıldığımda ve acıktığımda. Sen?
Ahhahhahahah şu an ara ara tabletten anca zor oluyor
Numaralari kolayca alabiliyor musun
Ürkütmüyorum önce telegram istiyorum 😁
Mesaja gelsene
Geldim
Nasıl başardın onu sjsjsjs
Bende anlamadım ki farklı hesabim daha var tablette ama telefon mu ban yedi onu çözemedim
Bazı sitelerde var o özellik aynı modemden girdiğin zaman birden çok hesap olarak algılıyor ve ban yiyorsun aynı şey bu sitede de var. Kardeşin varsa üye olursa aynı modemden bağlanırsan bir süre sonra ikinizden birisinin hesabının kapanma olasılığı var. Çözümü bilmesem de google bağlantısı yapmayı bi dene ama kendi mobil verinden yap bir de modeme bağlanmamaya çalış kullanırken.
şu an bilmiyorum tablette çalışıyor ama burdan girdiğim zaman nasıl olur durduk yere onuda kapatmayim illa telefon değişikliği falan mı olması gerekiyor
Anladım teşekkür ederimmm
Sil yeniden yükle
Denedim aynı hatayı veriyor sanırım
Hmm anladım ne yaptın da tam olarak
Bende bilemiyorum işte
Hmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🙂 Uygulamalar genelde sadece hesabı değil, cihazı ve bazen hattı da işaretliyor 🙃 Parallel space, yeni mail falan kısa süreli çalışsa bile çoğu zaman tekrar banlıyorlar. En temiz yol, önce neden ban yediğini anlamaya çalışıp destek ekibine yazman; bazen kalıcı görünen banı bile kaldırabiliyorlar 💬 Yoksa kedi-fare oyununa dönüyor iş 😅
O tarz yerlerde çok banlar açılmıyor diye biliyorum bir farklı hesabim var ama telefonda değil tablette onu kullanabiliyorum ama telefona geçirmek istiyorum bunu nasıl düzgün yaparım bilemedim
Tablette çalışması iyi haber aslında 😌 Telefonla aynı hesabı kullanmak için tabletindeki mail/Google hesabınla, resmi uygulamadan direkt giriş yapmayı denedin mi? 😇
Evet yine hata veriyor telefondan ama tablette çalışıyor nasıl yapmalıyım
mesaj attım