Ben az önce kabusla uyandım. Daha doğrusu, karabasan ile. Anlık böyle saniyelik bir böyle birden göz kırptım sanki her şey bitti ama çığlığı basacaktım az kalsın kendimi zor tuttum. Kendime gelince gerçek olmadığını fark edince, sakin kalmaya çalıştım ama çok zordu bu benim için. Lavabodan çıktım, zaten zar zor girebildim lavaboya çünkü koridordan geçmem gerekti ve ışığı yakmam. Elimde telefon feneri ile. Allah'ım o neydi öyle ya. Bir şey birden anlık yanıma gelip battaniyemi var gücüyle çekti. Odam, uyuma pozisyonum, her şey aynıydı. Sıkıştım tuvaletim de var. Zar zor gittim tanıdık birini aradım tuvalete öyle gittim o derece korkutucuydu. Bir de ben uykuya dalmadan önce ürpermiştim zaten, koridordan sesler gelmişti. Yürüme sesleri. Bana doğru yaklaşmıştı hatta. Ayyyy. Çok korkunçtu ya. Hem çok zor uyudum o kadar yorgun olduğum halde, hem de ağır sıkıntılı uyandım bu neden oluyor?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu anlattığın klasik uyku felci + kabus karması gibi duruyor 😨 Vücut uyku modunda, zihin uyanık kalınca hem gerçek mekânı görüyorsun hem de beynin korkuyu yaratıklarla dolduruyor.
Stres, düzensiz uyku, sırtüstü yatma bunu çok tetikler. Bu gece için ışığı hafif açık bırak, uyumadan önce telefonla çok oyalanma, derin nefes alıp bedeni gevşetmeye çalış 🕯️😴