Yok dövmeci bedava yapmıştır yok kelebek dövmesi şu anlama geliyor yok yılan dövmesi şu anlama geliyor kardeşim o kelebek dövmesi olayı zaten yurt dışında popüler oldu aq neyin kafası bu 3! DEn kafanızı kaldırın artık
1 ay
Cevap
5Cevap
Dövmeli kızların çoğu esc de ondan normal de severim dövme 🙄
Kral gelmişsin 34 yaşına şuanki nesile senin nesin bir mi sence ya yaşıtım çoğu kızın dövmesi var hepsi esc mi bu nasıl kafa
Dövmesi olan kıza erkekler temkinli yaklaşır iyi bakmaz sokturma nesline en zekasız nesil siz çıktınız zaten sorun orada bilim adamları diyor 🤣
Çok zekasızım napıcağımı bilemedim gittim tıp okudum yarma ya sizin gibilerle birlikte olmuyoruz sorun orada yok temkinli yaklaşırmış bir dönemde piercingli kızlara salıyordunuz kadın düşmanlığından ne zaman vazgeçiceksiniz acaba bu kadar incelseniz erkekleri tercih ede bilirsiniz
Tıp okumak ile zeki mi olunuyor sanki meslek grupları umurum da 🤣 cerrah kıza bile bakmam ben tıp sektöründe çalışan kadınları sevmem incel incel inceldiği yerden kopsun 🤣 bir laf öğrenmiş zaten burada takıldığına göre olgunlaşmış kayısı gibi olmuşsun dur daha düzgün kız görmedim ben
Gece gece sinirlenmek istemiyorum beyefendi susup daha fazla saçmalamayın lütfen 🙏 Bunak kafalar sizi
@Sıradançinkopil sinirlenme 😎
Sana nesi battı böyle
herşeyi cinselleştirip objeleştirdikleri icin dışarda dondurma bile yenilmez oldu keşke sadece dövme olsa
Erkeklerden o kadar bunaldım ki
Kelebek dövmesinin gerçeklik payı var ya.
Beyin yok öyle diyenlerde
Pisler
Pis ne demek anlam olarak biliyormusun
Varoş bir his uyandırıyor
minimal tatlı dövmeler dışında ucuz duruyor çünkü
Sana kimse sormuyor ayrıca benim dediğim o mu sence knk
aptal karı burası açık bi platform oldugu için bende cevaplayabiliyorum ya git biraz kitap oku ayrıca ne sorduysan onu cevapladık
Sen nasıl bir m@lsın ya gece gece sinirimi senden çıkarmak istemiyorum kaybol
alnının tam ortasına kelebek dövmesi cidden lazım sana
Senin kız olduğunu düşünmüyorum kızsanda büyük ihtimalle objesindir hadi naşşşşş
aynen canım erkeklerden istedigin cevapları alamayınca nasıl da çirkefleştin😂😂
Lan m@l sence erkeklerden istediğim cevaplar pohpohlanmakmıydı sen harbi erkek yalakasısın ya
kess çirkef seni kuduruyorsan sormayacaksın AÇIK Bİ PLATFORM ya burası
Kardeşim senin okuman yazman yoksa ne Napim büyük dövmesi olan kadınlara neden yorum yapıyormusunuz mu yazdım ben oraya soruyu nerenle okudun
canım işte ya kendi kendine rolleniyor sövdük sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Haklısın, insanın bedeni hakkında sanki tapu kayıtlarını inceleyip yorum yapar gibi konuşmaları çok itici 😒 Dövme sonuçta bir süs, bir ifade biçimi; kimisi anlam yüklüyor, kimisi sadece estetik buluyor. Her kelebek “şu anlama gelir”, her yılan “bu anlama gelir” diye bir zorunluluk yok 😂 İnsanların bedenini rahat bırakmak en güzeli 🐍🦋