“Aptal bir insan değilim, merhametli bir insanım, incitmeyi bilmediğimden değil yakıp yıkmayı çok iyi bildiğimden susuyorum”

“Aptal bir insan değilim, merhametli bir insanım, incitmeyi bilmediğimden değil yakıp yıkmayı çok iyi bildiğimden susuyorum”

Hata yaptığımda özür dilemeyi bilen ama kendimi affetmeyi hala öğrenememiş bir adam. Yani ne tam bir bilge ne de tam bir enayi, ikisinin arasında gidip gelen biri. Kendimi anlatacak olsam, denemekten vazgeçmeyen ama beklentisini düşük tutan biriyim derim. Zaman zaman kırılgan, zamanında taş gibi. O cümle çok ağır kaçar bana, daha sade bir şey yakışır: öğrenmeye devam ediyor işte.
Biz Berk ve Şenay 💫
Bizi en iyi anlatan cümle galiba şu olurdu:
“Biraz geç ısınan, çok düşünen, kolay affeden ama asla unutmayan, gülmeye bahane arayan iki inatçı ruhuz.” 😄
Senin seçtiğin sözde de çok ağır bir olgunluk ve yorgunluk var, hissettiriyor… 🥺
Hem güçlü hem merhametli olup susmak, aslında en zorunu yapıyorsun diyebiliriz 🌿
Oooo balık burcu çıktı ortaya 👻 Balıkların o derin merhameti ve yorgun olgunluğu resmen cümlenden taşıyor, his çok tanıdık geldi bize 💫🌊
Cevap
13Cevap
İnsanlar zor anlarda size gerçek yüzlerini gösterirler
Cümle değil de beni en iyi anlatan iki şarkım var
"Her şeye ve herkese rağmen iyi kalmaya çalışıyorum." diye bir cümle okumuştum bi yerde. İlk aklıma gelen bu oldu.
Gerçekten böyle ama. Babamla başladı, sonra hayatıma giren herkes kötü olmam kötülük yapmam için o kadar çok şey yaptı ve yaşattı ki. Direndim, hala direniyorum. Çünkü kötü biri olmak istemiyorum..
Umarım kalabilirim. Teşekkür ederim, iyi hissettirdi söylediklerin 🌸
Şuana kadar pek iyiyle karşılaştım denemez. Ama umudumu da kaybetmiyorum tabi ki.
Artık iyisi olsun ama. Yoruldum gerçekten..
Ben kalabalık biri değilim ki. 5 yıldır hayatımda kimse yok. Çok arkadaş çevrem de yok. 2 3 kişi. Onlarla da ayda bir anca konuşma. Hayatımda hiç bu kadar yalnız kalmamıştım.
5 yıllık düşünme mi 😂
Uzun ve yorucu oldu 😂
Gündüzü bulmaya çalışıyorum evet 😂
Bana da göster sevabına be 😂
Deveye diken insana s... Bu yüzden herkese hak ettiği gibi
Kendimi anlatmayı bilmiyorum arkadaşım Kendi halinde işinde gücünde bir insanım işte...
herşeyin farkında olan herşeyin zamanını bekleyip geregini yapan
Teşekkürler
Ben güçlü oldugum icin degil alıştığım icin dayaniyorum
Geçmiş tarih gelecek ise bir gizem şu an ise tek önemli gerçek
Detaya yazdığın yazıya katılıyorum aynen
Süper 👍🎯💯
Söz benim yazdığım mı olsun,
Yoksa başka bir şahsiyete mi ait?
Size bırakıyorum.
İmkan yok olsa dünyanın..🤣
Bırakın egolu desinler
Herkesle iyi olunmaz..