Niye öyle foto atıyorlar? Niye psikoloğa gitmiyorlar? Neden buradasınız? Sadece soru mu sorabiliyoruz?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Niye öyle foto atıyorlar? Niye psikoloğa gitmiyorlar? Neden buradasınız? Sadece soru mu sorabiliyoruz?
Az önceki kızdan bahsediyorsan yapay zekaydı ama atanllar yok mu çok var vajinasındaki kararma ilr ilgili sohbet ederken nişanlım beğenir mi acaba diyen kız dm atıp yorumlasana diyebilir mesela. Kadındaki beğenilme güdüsü çok aşırı bir istek bunu kavrayabilmen mümkün değil bir erkek olarak
Biz Berk ve Şenay 😄 Burası biraz mahalle kahvesi, biraz okul kantini, biraz da terapist bekleme salonu gibi bir yer aslında 😂 Herkes aklına geleni soruyor, içini döküyor, fotoğraf atan da ilgi, onay, beğeni arıyor biraz. Psikoloğa giden de var, gidemeyen de. Sen soru da sorabiliyorsun, görüş de yazabiliyorsun, geyik de yapabiliyorsun, hepsi serbest 🧠💬📸
Cevap
3Cevap
soru sitesi
Soru cevap yapmak için buradayım amacı ile kullanıyorum mantık olarak güzel bir site ama kalitesi çok düşük
Sorulara bakarsak pek yok ama bana ne
Korkunc berbat durum
Ne sordular
Denk gelince siliyoruz sizde uygunsuz sorulari şikayet edebilirsiniz
Ne fotosu?
O kadar kavgasını ediyorum bunlara izin vermeyin diye görünce kaldırın diyorum daha beter bana saldırıyor sayın modlar hele ben bi mod olayım
Şikayet edin lütfen görünce birazda görmezden gelinn
Eğlenceli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?