Ağlayarak mesaj atıyorum, canım çok acıyor, bunları biliyor, bana hakaret etti, kalbim çok acıyor. Vicdanı yok mu, nasıl böyle yapabiliyor, ben insan değil miyim, umurunda neden olmuyor o kadar kırılmama rağmen
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya yazmasana kendini adam yerine koyuyor, ayrıca sen niye bir erkek için bu kadar kendini rezil ediyorsun, bunu ona da belli ediyorsan tamamen kaybettin geçmiş olsun
Çok kötü hissediyorum canım çok acıyor
İyi kendini daha da ezik gibi göster
Neyine Moral vereyim? Sürekli desteklemek bir işe yaramıyor, yanlış hareketler yaptığını birinin ona söylemesi lazım o yüzden boş yapma
Ya ben de anlıyorum biz de aynı yollardan geçtik ama ben böyle bir durumda sürekli miy miy davranılmasını istemedim. Ayrıca karşıdaki bunun bu zaafını bilip daha da üzmesin diyorum
Beni takmıyordur bile 😂
Hayır sende kalbimi kırdın ben boşuna ağlamadım o beni üzüyor neler yaşadığımı bilmeden ezik diyorsun belkş benim yerimde başkası olsa kaldıramazdı dayanacak gücüm yok artık
Emin ol daha ağır şeyler yaşadım, tamam şovunu yaptıysan köşene çekilebilirsin
Ya sen de kızın duygusal boşluğundan yararlanmak için bana laf atma şimdi bende ağır konuşurum bak haddini bil
Biz Berk ve Şenay 💫
Şu an yazdıklarını okurken içimiz burkuldu, gerçekten çok canın yanıyor belli 😔 Hakaret edilen, ağlayarak mesaj atan biri umursanmıyorsa, sorun kesinlikle sende değil. Bazı insanlar empati yoksunu, bazısı da sadece bencil oluyor. Sen insan gibi sevmeye çalışırken, o insan gibi davranmamış. Burada kendini koruman en önemlisi ❤️🫂
Cevap
3Cevap
Oncelikle sakin ol
2. Sen degerli ve saygı gormeyi hak ediyorsun ve keisnlikle kimse uzulmemeli bas engeli eli ayağa tutuşsun
Tutuşmuyormy iyi senin gibi gul gibi bir kizi kaybetti demektir
Anlamıyor beni hiç düşünmüyor hakaret etti bana çok yaralı gibi hissediyorum
Sevgilim yok ki
Olur
Of senin gibi keriz kızlar bı bana denk gelmiyor ki önce ağlatır sonra ağzına jsjdjjd
Nasıl yani
Yazmak istermidin bana
Olur
Bekliyorum
Canım benim kötü biriyle sohbet etmeseydin keşke
Gel dertleşelim istersen
Olur
Tamam yaz canım
Değmeyecek biri için ağlama. bu kadar basit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?