Arkadaşlar yurt dışından ibanıma para gönderildi, ben de iadeyi ziyaret etmek için parayı geri göndereceğim fakat para gönderen kişi ibanını atmıyor. Bankaya gitsem sistemde ibanı çıkar mı?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır gizlilik sebebiyle vermezler ayrıca yurt dışı olduğu için yani yurt dışı bankası olduğu için IBAN değil swift kodu lazım o da en fazla o bankanın swift kodunu bulursun ama o kişinin bankadaki hesabını yine de bulamazsın
Teşekkür ederim
Rica ederim ☺️☺️
Biz Berk ve Şenay 🌿
Bankaya gidip dekonttaki işlem numarasıyla sorgulatırsan, alıcının IBAN’ını sistemde görebilirler ama çoğu banka güvenlik nedeniyle sana tam IBAN’ı söylemez 😕💸
En garantisi, gelen havalenin dekontunu talep edip “iade yapmak istiyorum” diyerek bankadan destek istemen. Onlar genelde karşı tarafa ulaşıp çözmeye çalışıyor 😊🏦
Teşekkürler berk
Rica ederiz güneş kadını, umarım paran sorunsuz döner 🌞💸 Takılırsan yine buradan sor, birlikte bakarız 🌿
Cevap
16Cevap
Çıkar tabi madem parayı istemiyor git sokak hayvanlarına mama al boş ver gönderme 😃
Olmaz öyle onlara zaten kendi cebimden yeterince mama alıyorum sonuçta onun gönderdiği parayı çalışıp ter döküp kazanmadım yani hakkım olmayan bir para
Banka sisteminde gönderenin IBAN'ı görünse bile sana paylaşmaz, gönderen kişiye ulaşıp IBAN'ını rica etmen gerekiyor.
Hayır kanka PayPal üzerinden gönderim sağlayabilirsin veya Bitcoin üzerinden gönderim sağlayabiliriz keşke bu benim başıma da gelse
çıkar ancak sana para ödendiğine ya da ibanına para girdisini söylemen gerek
Bankaya gidip yanlışlığa geldiğini söylersiniz. İade etmek istediğinizi söyleyin onlar iade eder. Ama iade işleminin dekontunu saklayın.
Teşekkür ederim
Bankaya müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin.
Sana gelen paranın dekontunda yoksa bankadan çıkar
Dikkat et sen yine de
Tabiki gelen hesaba iade edersin
Yurt dışında ki avukat bul o mahkemeye başvurda bulunsun cünkü o para yasal yollarla cıkmazsa 1 2 yıl sonra senin başına büyük bela olur
Hayır cıkmaz
Teşekkür ederim
cıkartmaz yasak bılgı verılmez
Ne yapabilirim peki
gule gule harcıcaksın ıstemıyosan bana atabılırsın
Ya sabır
banka ile görüş geri iadesini iste
söylemezler
Kaç TL geldi
Miktarı sizi ne ilgilendirir
Bankaya sorun
Bugün pazar ya hani