Evet bayağı okuduğunuz gibi neyse o.. hayatımda çok deli tanıdım hala tanıyorum maalesef ama hala endemik nadir değişik tipler çıkıyor.. sizin böyle var mı?
1 ay
Bir. Yanında bulunmaktan çok utanıyordum her yerde rezil ediyor bu tipler insanı. Özgüvenli falan olduklarını düşünüyorlar İnsan içine çıkılmayacak hareketler yapıyodu sokakta.
Aynen üzerinden ego kasiyo
Ya özgüven baska bı durum. Delilik ile özgüveni cesareti karıştırmamak gerek.. belli ki senin dediğin tipte yüzsüzlüğü deliliğe vuran bi tipmiş.. bende de vardı boylesı.. uzak ettim cok sukur.. haklısın yanı anlayabiliyorum seni..
Evet ego falan kasıp kendını bı halt sanıyorlar..
Valla en hızlısından hemde.. dediğin gibi ayarını dengenı bozar en bastada seni bozar kalıtenı dusurur rezil eder hersey yapar...
Evet
Yalnız değilsin..
Bir de şaşırarak ve hayret ederek en cokta utanarak bakiom akilsiz gibilerdi deli mi bilemem de akil yok gibi😀
Ahahaha gece gece güldürdün Allah ta seni guldursun😅 bi süre sonra seni direk buluyor sana denk geliyor ne kadar silsen uzak tutsanda kendinden çok denk gelınce bu durum sorguluyorum kendını ulan sınanıyor muyum acaba dıye😅
Biz Berk ve Şenay 😄 Bizim çevre zaten antoloji gibi, normal tip bulmak zor 😂 Üniversiteden, apartmandan, podcast konuklarından… Sayıya vursak rahat 10-15 tane “baya deli ama sevimli” insan var diyebiliriz 😅 Yine de itiraf: Biraz da böyle tipleri biz mıknatıs gibi çekiyoruz galiba, sıkıcı insanla muhabbet tutmuyor 🤷🏻♀️✨
Cevap
0Cevap
Var ya arada çıkıyor benden uzak olsunlar da
Evet demi bende de var maalesef yav.. keşke yok olsalar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?