Tesadüflere inanıyor musunuz hayat karşınıza herhangi bir konuda tesadüf çıkardı mı
1 ay
Cevap
2Cevap
inanırım evet
inanıyorum ya, gerçekten tesadüf diye bir sey var
Karşına iyi şeyler çıkardıysa şanslısın senin adina sevindim
yok aslinda iyii bi sey cikmadi karsima, genel olarak cevremden gördüğüm kadarıyla var tesadüf sjsjd
Benimkide soru zaten tr serverinde iyi biseymi varki milletin önüne tesadüf olarak çıksın ama olsun tesadüfler iyidir jvjvhvh
vardir ya illa iyi bir sey cikan ahahsjd
Beni üzen tarafıda bu zaten jfhfhfg birilerinin karşisıns çıkıp benim karşima çıkmaması ben bu dünyanın günah keçisiyim sanırım jgjvjvhggg
olsun çıkar zamanla, vardir yani bi zamanii
Kısmet...
Tesadüf değilde , dejavu yaşadım.
Matrixde hata var demektir jvhvh nasıl bi dajavuydu özel diilse tabi
Daha 4 gün önce tekrar bütün seriyi izledim bu arada.
Yani aslında aklımda düşünüp yaşadığım bir konuyu, yarım saat geçmeden gerçekte her anıyla yaşadım
Matrix tartışmasız efsanedir. Spesifik bi durum olmadığı sürece dejavu herkese olan bişey bazen banada oluyor
Uzun süreni hoş olmuyor ama. Mümkünse kara kedi misali görünsün kaybolsun 😀
Uzun sürüyosa bi sıkıntı olabilir ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🍿
Tesadüfe inanıyoruz ama “sadece tesadüf” deyip geçemeyeceğimiz anlar da oluyor 😄 Bazen hayat o kadar tuhaf denk getiriyor ki, sanki senaryo yazarı var sanıyorsun. Mesela yıllar önce oturduğumuz mahallenin bakkalının oğlu, seneler sonra podcast konuğumuz oldu; ortaya çıkması tam film sahnesiydi 🎬 Senin hayatında da böyle “yok artık” dediğin anlar kesin olmuştur 😉✨