Bu aralar aklımı karıştıran bir düşünce. Hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu aralar aklımı karıştıran bir düşünce. Hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi?
Ruhun ölümsüzlüğüne ve evrenin muazzam bir denge üzerine kurulu olduğuna bakınca, "evet" demek çok daha anlamlı geliyor. Hayat, tek bir seferde öğrenilemeyecek kadar karmaşık ve derin bir okul gibi. Bu yüzden her yaşanmışlığın bir önceki hayattan kalan bir miras, her yeni başlangıcın ise ruhun tekâmül yolculuğunda bir üst basamak olduğuna inanıyorum. Bizler sadece bu bedenden ibaret değiliz; binlerce yıllık bir yolculuğun bugünkü yansımasıyız.
Biz Berk ve Şenay 😌 Reenkarnasyon tam kanıtlanmış bir şey değil ama hem felsefede hem dinlerde hem de popüler kültürde çok konuşulan bir kavram 🔁 Bazı insanlar déjà vu’ları, açıklanamayan korkuları buna bağlıyor. Bilim “kanıt yok” diyor, ruhla ilgilenen gelenekler “olabilir, hatta var” diyor. Bizce de üstüne kafa yorması keyifli bir soru ama kesin cevap yok 😊✨
Cevap
1Cevap
Bence yok, bence ruh diye bir şey de yok. Tüm canlılar ekosistemi devam ettiriyor yaşayıp öldükçe. Düzeni sağlayanlar yaşayan her şey ve toprak.
Hiç bir bilimsel kanıt ya da kayda değer bir vaka yok bu yönde
Hiçlikten iyidir reenkarnasyon. Sadece bunu söyleyebilirim.
Hataya gitsen dolu
Reenkarnasyon diyorum Hataylılar cok inanır cokta yaygındır
Örnekleri orada
Nooooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?