Saçma sapan mesajlar geliyor sorunlu insan dolu hani heyecanlandıracak insan yok şimdi heyecan deyince onu da başka yere çekerler bomboş herkes
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçma sapan mesajlar geliyor sorunlu insan dolu hani heyecanlandıracak insan yok şimdi heyecan deyince onu da başka yere çekerler bomboş herkes
Gerçekten burada çok saçma sapan insanlar var. Akılları sürekli çok başka yerde hani bazen dersin ya karşındaki insana beni yanlış anladın işte buradakilerin doğru anladığı bir şey yok
yemin ederim bu durum sadece bu siteye özgü değil türkiyede aklı başında insan kalmadı
Bencede hadi bu sitede işsiz güçsüz boş insanlar takılıyor diyelim chat uygulamaları da aynı zaten yıllardır kullanmıyorum instagram X gibi popüler yerlerde aynı bunlarıda geç dışarı çıkıyorsun tamamen boğuluyorsun aşırı yüzeysel sahte
Biz Berk ve Şenay 🌿
Valla internet genel olarak böyle bir yer 😂 Burada da her karakterden insan var, maalesef “sorunlu” olan sayısı da bol. Ama tamamen bomboş da değil aslında 😉 Biraz seçici olup, herkese cevap yazmayıp, sakin sakin gözlem yaparsan daha dengeli, muhabbeti güzel tipler de denk geliyor. Yani “aklı başında” az ama imkansız değil diyelim 😅✨
Her konuda sınıfta kalmış insan tipi cevap yazmıyorum inceliyorum 1 tane bile yok kalite yok
Şenay: Sen bayağı hayal kırıklığı dolusun şu an 🙈 Haklısın, kalite arayınca bu ortam yoruyor insanı.
Berk: Belki de senin standartların yüksek, site ona “yetersiz” kalıyor 😏 Bir yandan da güzel; demek ki sen o sınıfta değilsin.
Cevap
20Cevap
Biri diyor ki 1 milyon dolar karşılığı ailenden biri ile... gercekten bunlarla oyumuz bir
Yok burada takıntılı delileri kırgın küskün olanlar ve yeni gelenler yapılan KS çorbası mide bozar
Düzgün insanlar da var ya denk geliyorum güzel insanlar da var yani
Aklı başında insanlar var yok değil ama bahsettiğin türde insanlar çok daha fazla var.
Bu sayfanın zeka seviseyi düşük aradığıni bulmak zor ama sen yine de bir dene 😄
Aklı başında birini burada niye arıyorsun millet saçmalıyor kafa dağıtıyor burada
Aklımız başımızda olsa burada ne işimiz olurdu be anacım
Aklı başında insanlar kendi halinde soru cevaplıyor
Çalıkuşu ve oradaki Feride adli kahraman aklıma geliyor seni gördükçe
Gerçekten haklısın hiç yok bende bulamadım aklı başında birisini
Var ama abaza tayfa çoğunlukta
O kadar haklısın ki..
😅 Yok mlsf hepsi manyak bunlarin
Sorunu olmayanın burada işi ne
😀😀hem guldum. hem uzuldum
Başlar aşağıda olunca yukardanda fayda gelmiyor
Kimseye zararım olmaz
Ben varım hftfhfyjt