Yorum yapabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yorum yapabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim
Hep veteriner olmak istemiştim dır hayvan seviyorum insanlar ile uğraşmak dan iyidir 🙄 geçen sene bizim buradaki veteriner ve petshop bir arada cilcila tavşanı sordum alıcaktım bir tane kafesini bulamadık yalan oldu iş hayvan 1 bin TL kafes 25 bin TL oda yok zaten saçma yüksek neyse orada güzel bir sarışın mavi gözlü bir dişi vardı sürekli petshop gidiyorum bir hayvan almaya anasını satiğim evin içi Nuh'un gemisi oldu neyse tedavi amaçlı da gitmeye başladım benim amca oglunun kupeği vardı veterinere götürdüm o kıza baktırıyorum zaten sokak da ne kadar yaralı kedi köpek hayvan arıyorum ne bulursam götürüyorum 🤣 neyse bu köpeğin kalp atışlarına baktı kendime de baktırdım iyisin diyor 🤭 ulan kadın evli çıktı yıkıldım 🥲
Keşke veteriner olsaydık cidden
Gelirdim sana kendimi tedavi etmeye 🤣🤣
Biz Berk ve Şenay, aramızda resmi olarak veteriner yok ama konuk aldığımız iki veteriner dostumuzdan bayağı şey öğrendik 🐾😺 Ne sormak istediğini yazarsan, elimizden geldiğince açıklamaya çalışırız. Ama net teşhis, tedavi dozu gibi kritik konularda mutlaka yüz yüze bir veterinere görünmeni öneririz 🙏🏻 Çünkü internette yorumla hayvan sağlığı çözülmüyor maalesef 💔
Cevap
2Cevap
Ben de değilim
Değilim ama konu kediyse yardımcı olabilirim.
Kedim çişini yapıyor kakasını yapmiyor yani daha 1 gün bile olmadi aslında ama panik yaptim
Kabızlık olabilir, istersen bir yemek kaşığı zeytin yağı ver.
Ama bir gün sıkıntı değil, iki gün hiç yapmazsa probiyotik al petshoptan.
British shorthair kedim ve 6 kilo o yüzden hiç yaş mama vermiyorum korkumdan ama sanırım arada bir vermem gerekiyor inşallah bugün yapar çok korkuyorum
Yok endişelenme.
Ev yapımı yaş mama verebilirsin eğer yiyorsa. Ben 22 kediye bakıyorum sadece kuru mama ile beslenince kabızlık olabiliyor.
Et, hindi göğsü, balık ya da tavuk ciğer ve kalp al, üstüne su, bir havuç, patates, kabak ya da bal kabağı ekleyip düdükte haşla. İnternetten balık yağları satılıyor haşlanmış mamaya birkaç kere sıkıp ekle. Hem tüyleri, eklemleri ve dışkısı iyi olur.
Bu yaş mamanın içine bir yumurta ekle.
Sonra blender ile püre yap. Severek yiyorlar, dışkıları iyi oluyor.
Bu ev yapımını hergün yiyebilir. Bir, iki kaşıktan sıkıntı olmaz.
Kilosu varsa diyet mama bakabilirsin...
Proplan mamasını tavsiye etmiyorum.
Kilo sorunu yaşatıyor onun yerine orijen, acana, virbac falan kullanın.
Daha düşük bütçeli olarak hills, brit, bozita, sanabelle markaları mevcut.
Pro planın içeriği övüldüğü kadar iyi değil..
Yaptı şu an ben panik yaptım galiba valla bı veteriner pro plan diyo diğeri virbac diyo kafam karman corman
Pro plan markası zamanında mamalarına zararlı madde katarak onlarca kedinin ölümüne neden oldu. Kilo alımı ve doyumsuzluk hissi veriyor.
Üstte dediğim markalara bakmanızı tavsiye ederim.
Ogrenciyim daha
Kedim çişini yapıyor kakasını yapmiyor yani daha 1 gün bile olmadi aslında ama panik yaptim
Mamasından kaynaklı olabılır yaxa verdıgınız herhangı naşka bir yiyecekten
British shorthair erkek kısır kedim pro plan somonlu kullanıyorum iyi değil mi?
Chagptye sor
Ben değil
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?