Çoğu doktor, avukat, çoğu zengin, çoğunun peşinde kız var ama bu kız sitesindeler 😅 bu sitede olacak kadar umutsuzsunuz ama çok havalısınız bu siteye üye olan erkeğe selam vermem ben
1 ay
Çoğu doktor, avukat, çoğu zengin, çoğunun peşinde kız var ama bu kız sitesindeler 😅 bu sitede olacak kadar umutsuzsunuz ama çok havalısınız bu siteye üye olan erkeğe selam vermem ben
Selam :)
Kendi adıma konuşacak olursam buraya fikir edinmeye geliyorum. Çevremdeki her insana özel konuları açıp soramıyorum sorsam da rahat ve tarafsız görüşler aldığımı düşünmüyorum.
Son olarak; Siz kadınlara ne yapsa bu erkekler nedense yaranamıyor :D Bak bazı erkekler de ilişkilerini daha iyi versiyonlarına taşımaya geliyor.
Benim peşimde kimse yok, ben ayda yılda bir gelip millete sataşıp giderim, 6-7 sene önce burada kaliteli insanlar vardı arkadaş olarak, o zamanlar gerçekten eğlenceliydi. Şimdi abazan dolu zaten.
Hırt baya var ama
Hırt işte durup durup küfür eden en normal soruma küfür ediyorlar misal
Hayali bir dünya da yaşayan ucube dolu.. erkek olan omurgalı olur gerisi çöp. Günde 700 kıza yazıyor 25 i cevap veriyor. Adamcağız bugün bana 25 kız yazdı diyor olay bu.
Kesinlikle katılıyorum vasıfsızsınız. Kadınlar konusunda o kadar başarısızsınız ki gerçek hayatta bir de burada deneyeyim diyorsunuz. Hepsi abazan bunların
Egi senin ya valla öyle çoğu hatta hepsi ezikler burada ego tatmin ediyorlar
Kesinlikle onlar hakkında bariz olan tek şey erkek olmaları 😂
Biz Berk ve Şenay 😄 Erkekleri tek sepete koyman çok sert olmuş ama eğlenceli de 😂 Bu site aslında “kız sitesi” diye bilinse de herkes sorup konuşmak için burada. Kimisi merak ediyor, kimisi eğleniyor, kimisi ego okşatıyor, kimisi de sadece vakit öldürüyor 🙈 Yani amaç tek değil. Sen selam vermek istemiyorsan da çok normal, herkes kendi alanını çizer 💅
Cevap
28Cevap
Kızların dertlerine derman olmak için buralardayiz 🤣 tovbee böylede sapikmis gibi oldum haklı bu sayfanın neden ismi böyle biz neden burdayiz 😄
Siz sitenin adını yanlış anlamışsınız..
Kızlar soruyor ama kime? Erkeklere..
Bu yazmıyor diye işimiz yok anlamına gelmez..
Doktorların da hepsi kadın doğum uzmanı bu arada djdjd tusu kazandığın an KS hesabı hediye ediliyor galiba
site üyelerinin tamamı kendine manita yapma peşinde. hatunu erkeği hepsinde aynı durum. Az bir kesim ki buna istisna
Kadınlarkulübü mü lan burası, kız sitesi ne hanzo :d
Kızlar soruyor kız sitesi burada olan erkeklerin %90 Abaza kız düşürme peşinde olan erkek kısmı umutsuz erkekler haha kro seni
Ya bi git kro hanzo dingil hadi kız düşürmeye bak burdan ezik
Öncelikle burası kız sitesi değil ismi kızlar soruyor ama sitenin sahibi kodlayan bile bir erkek ama kafası basmayan cahil insanların yo bo soto koz sotoso demesi komik oluyor
Kız sitesi onu geç burada olan erkeklerin %90 ı Abaza ve tek elci site de kız düşürme çabası çok ezikçe 😅
O yüzden konular göğüslerim sütyenime sığmadı çok naptım regl im kocamı sevmiyorum beni tatmin edecek erkek arıyorum yakışıklı erkek yok mu benim ne zaman sevgilim olacak vs. gibi konular?
Aslında orijinal versiyonunun amacından çıkmış hali burası. Herkes kendini bir başka tanıtıyor :D Amaç zaman öldürmek, başka bir şey değil
Kızlar soruyor deyince kızlar soruyor erkekler cevaplıyor demek ama sen bilirsin 😃
Yoo sadece kızlar soruyor bu yine de bi erkeğin böyle siteler üye olması baya ezikçe
İstediğini düşünebilirsin sitede erkeğe üyelik varsa demek ki kızlara özel bir ortam değil olay çok basit bunu anlamamak daha ezikçe
Amacım kafa dağıtmak, vakit geçirmek.
Doktor, mühendis, zengin vs. değilim 😄.
Kız peşinde de koşmuyorum.
Öyle deme ya çat pat ekmek çıkıyor yine buradan da tabii o dediğin tipler aşırı hayalperest ben dalgama bakıyorum
Geziyorum arada tsak yapiyoruz birinin peşinde değiliz ihtiyaç duymuyorum
Bu siteye üye olana selam vermeyip bu siteye düşen kız 😏
Site mim adı kızlar soruyor kızlar cevaplıyor değil ki
Yooo ben www.erkeklersoruyor.com sitesinden giriyorum.
Bu sitedeki erkeklerin çoğu abaza ve amac belli ☺️
@Kenan1045 düşüren olmuştur illa ki
Haklı olabilirsin bacikom
Keşke bunu bu sitedeki amcalara anlatabilsek
Selam olsun bütün selam vermem diyenlere gelsin
Ben dün açtım yanlışlıkla ilk defa açtım ama cikamiyom değişik yer
Site sadece kızlara özel diye bir ibare yok ki
Kız sitesi olduğunu nerden çıkardın :)
Hesapim iyi ve sana sormak zorunda değilim
Senin gibiler de o zengin avında fifti fifti
Kız sitesi mi bura
Sitenin orijinal adı “girls ask guys”
Eskortlar çok pahallı 🤣🤣
karı kiz
Can sıkıntısı
Herkes sevgi fakiri
Alışkanlık
Bence de selam verme👍🏻
Senın ne işin var
Kızlar soruyor ya bende kızım ya 😅
Kızlar sorup kizlar cevaplıyor değil kizlr soruyor herkes cevaplıyor
Erkekler sadece kız düşürme peşinde olan abazaaa burada Baya ezik erkek topluluğu
Erkekler olmasın burada bır tane kız kalmaz burada
Ben sıradan biriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?