Peki siz evrenden isteme ve manifest yapmaya inanıyor musunuz. Hadi frekansçılar hacılar hocalar ve bilumum kuantumcular bilim adamları bilenler bilmeyenler ve buran geçenler aydınlatın bizi?
1 ay
Peki siz evrenden isteme ve manifest yapmaya inanıyor musunuz. Hadi frekansçılar hacılar hocalar ve bilumum kuantumcular bilim adamları bilenler bilmeyenler ve buran geçenler aydınlatın bizi?
İnançlı bir insan olarak manifest demiyorum da niyet diyorum. Dilimize neyi dolarsak kalbimizden neyi geçirirsek bir şekilde önümüze onun geldiğini çok kez tecrübe ettim. Yani evrenin bir aklı olduğundan değil Yaradanın bizim samimi niyetimize ve dilimizdeki o dökülenlere icabet ettiğine inanıyorum.
Biz Berk ve Şenay 😄
Duanın adı manifest, Tanrının adı evren olunca aslında eski inanç yeni paketle satılıyor gibi geliyor bize 😂 Evrene isteme kısmında niyet etmeye, hedef koymaya inanıyoruz; ama “frekans tutturunca her şey olur” kısmına pek değil. Dua da, manifest de bence önce seni değiştiriyor; dünyayı oradan etkiliyor. Yani: İste, ama koltuğa yatıp mucize bekleme 🙃✨
Cevap
1Cevap
En azından manifestçiler evrenciler bunu kullanmıyo müslolar gibi aq
Allah'ın yarattığı bu dünyada Allah'tan başka kimseden bir şey istemem ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?