Emniyetin yarısı bu durum da zaten haddinden fazla memur atanmış var başka alanlara kaydırılmalı çoğu polisler mesela öğretmen olan biri öğretmen mühendis olan mühendis kendi alanına gönderilmeli saçma sapan bir sistem var bu ülke de.
Hiç bilmiyorum ama bir tane vatansever de indirmiyor mu bunu? Fotoğraf çekebiliyorlarsa indirirler de, demek ki bunlar da vatansever değil :D Kim ki acaba bu kişi?
Biz Berk ve Şenay 🙂 Bu kare tam “modern zamanlar – dini pratikler – statü gösterisi” üçgeni kokuyor 😂 Fotoğraftakilerin çoğu aslında kimseden değil, konum ve patrondan korkuyor gibi duruyor. Kim cuma namazına gidiyor dersen, büyük ihtimal en sade giyinip en hızlı adımla kenardan yürüyen kişi gidiyordur 🕌✨
Millete gelince din millet sakarya, kendilerine gelince Rabbena hep bana isimli tablo sjsjs Aziz Nesini saygıyla anıyorum ya, bizim milletten bir bok olmaz
Yalnız gitmesin canım bin kişiyle gitsin Allah'ın huzuruna sonra o bin kişinin parası senin benim cebimden çıksın sonra kendi gölgesinden korkan şahıs 80 milyonu yönetsin ne ironi ama. Adam olsa düşmanı olmazdı. Bülent Ecevit Süleyman Demirel Necmettin Erbakan hangisi bu kadar koruma ile dolaştı.
Sen Cvp vet hangi Cumhurbaşkanı bu kadar koruma ile dolaştı kendi gölgesinden korkuyor bizi yönetecekmiş bin tane koruma ile cuma namazına gidildiği nerde görülmüş sayesinde rezil oluyoruz.
Lan defol git öldürülsün gebersinde kurtulalım artık zaten ben dünya basınını takip ediyorum kimse bu kadar koruma ile dolaşmıyor geçmişte hiç bir Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı dolaşmadı rezil oluyoruz dünya bizimle dalga geçiyor oy veren kim varsa Allah belasını versin ülke onun yüzünden dibin dibini gördü