Çok nadir denk geliyorum eğlenceli insanlara, onlarla da yollarımız ayrılınca çok sıkılıyorum
1 ay
Çok nadir denk geliyorum eğlenceli insanlara, onlarla da yollarımız ayrılınca çok sıkılıyorum
Cevap
18Cevap
İş arkadaş okul ortamında denk geliyor. Bazen buradan da denk geldiği oluyor. Çok ilginç kafa dengi arkadaşlar tanıdım buradan
Öyle bir şey mi varmış ya jshsh benim hiç haberim ve rastlantım yok da. :d
Ben çok denk geliyorum. Galiba birbirimizi çekiyoruz sürekli dsfdsf
bende severim eglenceli zekice espiri yapan insanlari
Eğlenceli kafa dengi birini son 2 senedir bulamıyorum, yoklar sanırım
ben buldumda manita yapmış sjsjs
Zamanlama da önemli sjsj
Kurslara gidebilirsiniz
kurs kalmadı yaşadığım yerde kışın açılıyo onlarda tek tük
Bit pazarında satılıyor, en ucuz yollu ordan bulursun
Böyle gizli tanıyamazsın o kesin 😁😁😁
Eğlenceden kastina beklentine göre değisir
kendi kendine eğlenebiliyormu mesela bu önemli
kendi kendine olunca çok sıkılıyorsan bu problem değilmi internet var mümkünmü bu
Hah tam aradığın yerdesin
denk geldin şu an ama kafa dengimiyiz bilmiyorum
Sen kaliteli biriysen aramana gerek olmazdı
kalite aramıyorum ya ülkermiyim ben ne alaka insanım
Ben Ülker ürünlerinde kendini gizlemeye çalışan palm yağı, sen beni milyonlara anlatan gıda dedektifi
marka farketmezde sürekli kaliteli olma çabası bi noktada sıkıyor
Yaşın daha çok genç
bazı kişiler çabuk yaşlandırır o tip istemiyoeum
kaç olmam gerek mesela
26 ben hesabı random açmışım jsj
sende hiç bişeyi beğenmiyosun
hiç bi işe yaramıyorsun
Bizde sizi arıyoz 😂😂
Deli deliyi çeker
Huzurevinde
Denk gelirsin illa
O sen olmadığın kesin
?
Ağlama
Tanışmamışızdır dkdkkd
Bulmuyorum
Arzulu birisi misin
evet ama bir insanda sadece arzu varsa boş herkesin bi libidosu var önemli olan ruhuda beslemek
Hiç öyle düşünme çok nadir insanda var bil bunu.. Hele kadinda çok büyük nimet bu. Ruh bölümü de inan Bi oradan geciyor
benim bi tane manita var eve çağırıp duruyor ama sürekli yok yarın iş var yok hava çok sıcak yok soğuk yok fiatlar pahalı diye söylenip duruyor gözüde dışarıda şimdi bunla istediğin kadar cinsellik yaşa hiç bi işe yaramaz dümdüz bi insan ne dizi izler ne başka bişey yapar
Nereden buluyorsunuz böyle zikikleri. Böylesine degil kuku bokunu verme
Kaç yaşındasın ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Eğlenceli, kafa dengi insanlar genelde “amaaan sıkılır mıyım” deyip gitmediğin yerlerde oluyor 😅 Kurslar, atölyeler, film gösterimleri, oyun geceleri, stand-up, gönüllülük işleri falan… Ortak ilgi alanı olan etkinliklere gittiğinde sohbet zaten kendiliğinden açılıyor. Yollar ayrılsa bile, sen çoğaldıkça hayatına giren eğlenceli insan sayısı da artıyor merak etme 😊🌿