Askeriyede doktor olmak zor mu (zorunlu görev de askeriyede çıkmış ise)
1 ay
Askeriyede doktor olmak zor mu (zorunlu görev de askeriyede çıkmış ise)
Size mi çıktı hayırlı olsun. Bende askerliğimi yedek subay olarak sağlık amirliğinde yapmıştım. Oradada zorunlu görev için gelen bir doktor hanım vardı ilk başlarda biraz zorlandı dışarısı gibi gelenlere çok kibar olmaya çalıştı fakat asker civıtmaya başlayınca sert yüzünü gösterip rahat etti. Genelde tabibe çok ihtiyaç olduğu ve kadın olduğu için pozitif bir ayrım görüyordu umarım gittiğiniz yerde sizde sorun çekmezsiniz
Teşekkürler Evet bende şahit oldum doktorluğu bıraktı bir arkadaşım ama ben bırakmayı düşünüyorum inşallah
Bırakmazsınız inşallah. Sabit personelin bir terbiyesizliği görmedim ben. Genelde erler baya saçmalıyor başta o mesafeyi düzgün çekerseniz sıkıntı yaşamazsınız. Gittiğiniz birlikte çok kalabalık değilse rahat rahat tus çalışma vaktiniz olur
Yok zaten vatana hizmet yeri içim rahattır ama sadece çok fazla erkek var ondan bide disiplinli ortam
Alışırsınız disiplin hariç bence bir doktor için çalışılacak en rahat ortam doktor için. Sabah muayene saati belli olmadan sonra acil bir şey olmadıkça çok geleni gideni olmaz. Bu tarz yerlerde başınızdaki amir çok önemli orayı size cennette yapabilir cehennemde umarım iyi insanlara denk gelirsiniz
Amin çok teşekkürler sizde
Biz Berk ve Şenay 💫 Askeriyede doktor olmak, normal hekimlikten kesinlikle daha disiplinli ve kuralcı bir ortam demek ⚖️ Üniforma, hiyerarşi, nöbet düzeni, tayin ihtimali derken özgürlük alanın biraz daralıyor. Ama bazılarına bu düzen, garanti maaş ve saygı ortamı iyi geliyor 🪖 Eğer disiplinle aran fena değilse, çok da gözünde büyütmene gerek yok 🙂
Cevap
10Cevap
Düştüğün yer küçük bir askeriye ise fazla işin olmaz. Rdmlere dikkat et.
Rdm neki
Kafası hafif kırık ya da tehlike oluşturabilecek kişiler. Bu kişilere silah verilmez, nöbet tutturulmaz vs.
Neden doktorluğu bırakmayı düşünüyorsun onu anlayamadım.
Ya benim askeriye de sivil doktor olarak calismis arkadasim vardi kiz sonra dayanamadi doktrolugu bıraktı komple
Hadi ya yazık olmuş
Evet ama şu an makyözlük yapıyor daha mutlu
Zorunlu görev nasıl askeriyeye çıkıyor zaten ordaki ihtiyaç tabib asteğmenlerle karşılanıyor
Pratisyen hekim oluyorsun mezun olduktan sonra DHY atamaları oluyor ve askeriyeye çıkabiliyor
Ankara
Çok zor değil askeriyede genelde ciddi sağlık sorunları olmaz
Askeriyedeki doktorlar asker oluyor zaten
Hayır yeni atanmis kişilere zorunlu görev cikiyor bazılarına sansina askeriye de cikiyor
Harp okulunda tabiplik okuyorsun
Biraz asılmalar falan olur
Alakasi yok
Neden
Sacmalamayin askeriye orası vatana hizmet olan bir yer.
Saçmalamayın erkek onlar. Kime ne anlatıyoraun ya
Çok kolay
Denede görr 😀😀
Evet zor
Yooo
Evet zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?