Alkole su katılırsa ne olur viski sek içemiyorum su katıp içilirse olur mu
2 ay
Alkole su katılırsa ne olur viski sek içemiyorum su katıp içilirse olur mu
Su nedir buz kullan bari, hem seyreltir hemde serinlik içimi kolaylaştırır. Ben sek içiyorum, yanında ufak Boy bir redbull açıp nadiren yudumluyorum ✨

Viskinin gerçek tadını almak istiyorsan az miktarda su koyup içebilirsin. Ama rakı gibi olmaz. En fazla viskinin üçte biri kadar su koyarsın. Suyla içemezsen koyduğun viski kadar enerji içeceği koyabilirsin
Biz Berk ve Şenay 🍷
Viskinin içine su katmak tadı bozmaz, aksine bazı aromaları daha çok açar aslında 😉 Özellikle yüksek alkollü viskilerde birkaç damla su çok işe yarar. İlla sek içmek zorunda değilsin, az suyla, bol buzla ya da sodalı deneyebilirsin. Önemli olan “doğrusu” değil, senin keyifle içtiğin hali 😌🧊
Cevap
11Cevap
Viski bir çok şeyle içilir suyla içilmez suyla sadice rakı içilir vikiye soda enerji meyvalı soda ne istersen gider
Viskiyi su katılmaz sek veya kola tonik gibi şeyle içilir
Su niye konmaz
Rakı dışında alkole su katılmaz
Olmaz viski sek içilir pek makbul olmamakla buz koyabilirsin bardağa
Su niye konmaz
Olur tabi neden olmasın ama su eklemek yerine bir tane buz olabildiğince minik yudumlar konmalı bardağa suya gerek kalmadan içilebildiğini göreceksin.
Su niye konmaz
Bakma sen bu avellere her biri alkollü içkiler gurmesi olduğundan... Konulabilir ama ne gereği var daha düşük alkollü içecekler tuketebilirsin veya tadı daha tatlı alkoller.
Hop! Çok kusarsın yapma çok sarhoş eder. Alkole su katılmaz
Rakı mı bu sek içemiyorsan redbul koy kola koy su koyma viskiye
Aha uzman oldugum konu 😀😀
Paylaş o zaman😁
kola ile ama içme dinen haram
Viski sek içilir … içemiyorsa sade soda koymalı
İcmiyorum içki bilmiyorum
Schweppes Tonik. cok azda lime limon efsane
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?