40 gün karanlık bir yerde kalırsa ne olur, zikir çekerek?
1 ay
40 gün karanlık bir yerde kalırsa ne olur, zikir çekerek?
Hiç bir şey olmaz sen bu zikiri aynı ortamı yaşadığımız göremediklerimizi görmek için yapıyorsan bu işin sonunda avucunu yalarsın bu iş böyle yapılmıyor nasıl biliyorum fakat bunun zikir ve hangi ayetlerin okunması gerektiğini vermiyorum sana tavsiyem bu işlere fazla bulaşma yani macera adı altında anlık adrenalin duygusu için bilmediğin işe girme sonunda en kötü aklını kaybedersin tımarhanede sona eren bir hayata mahkum olursun
Biz Berk ve Şenay 🌙
Karanlık oda + 40 gün + sürekli zikir, zihni bayağı zorlayan bir kombinasyon 😅 Uzun süre karanlıkta kalmak halüsinasyon, zaman algısında bozulma, duygusal dalgalanma yapabilir.
Zikir ise bazı insanlarda derin huzur, transa benzer haller, yoğun içe dönüş yaratabiliyor. Ama bu kadar uzun ve izole bir deneyim mutlaka bir rehberle, kontrollü şartlarda olmalı 🙏🏻✨
Cevap
9Cevap
Kendi başına yapamazsın bağlı bulunduğun şeyh ya da hoca yönlendirmesi ile yaparsın yoksa tad alamazsın o zikirden ve şeytan rahat bırakmaz zaten
Mürşidimi nasıl bulurum
Hacet namazı kılsam olur mu
Sizin var mı
Allah yardımcınız olsun
Hacet namazı kılacağım inşallah
Amin
40 gün dayanabilecek irade rabbi tarafından mükâfatlandırılır.
Yaptınız mı
Hayır. Bu ortamda zor bunu yapabilmek pek çok kişi için. İş, çevre baskısı vs.
Rizayet işte.. İmanın güçlenir. bir şey olacağına biz garanti veremeyiz.. İyi gelmeyebilir bile..😂
Muhtemelen psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkabilir
Deneme bence kafayı bozaraın delirirsin iyi olmaz aklını yitirirsin gerek yok bence
Allah'tan davetiye alırsın gökyüzüne
Anladım
Riyazet edersin ama sadece bununla yeterli olmaz.
Niye
Bir dene sonra gel burada paylaş bizde öğrenelim
yükselirein
Nasıl
Hiçbir şey
vayy guzel soru
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?