Hayatımda ilk kez trileçe yedim ama tatlının tadı yoktu, suyla karışık şerbet gibi bir şeydi yani tatlının tadı daha mı yoğun olmalıydı yoksa trileçe böyle mi oluyor
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatımda ilk kez trileçe yedim ama tatlının tadı yoktu, suyla karışık şerbet gibi bir şeydi yani tatlının tadı daha mı yoğun olmalıydı yoksa trileçe böyle mi oluyor
Cevap
2Cevap
Aşırı şekerli süt hafif karamelimsi tat gelmesi normal ve hiç hoş bir tatlı değil bence şekerli süt içsinler bi 10 bardak aynısı
Aynen Süt daha iyi ısıtır içine bal atarsın buna bin basar
Kekine süt döküyorlar artı üstüne krem şanti ve karamel de ekliyorlar ( meyve falan ekleyende oluyord orjinali karamelli )
Meyve şart bence böyle tatlısu gibi bir şey oluyor şeker çok olduğu için sütün tadıda gelmiyor ya da yapan beceremedi
birkaç tarifi izle tüyolarını aklında topla, bilen birinden destek al
Şekerli süt keki işte üstü Karamelli ama yumuşak olmalı
Yumuşaktı ama tatlının tadı yoktu yani sadece şekerli su gibiydi yani bi kadayıf gibi değildi
E zaten. Kadayıf şerbeti şeker oranı çünkü nerdeyse yarı yarıya ve ısıtıldıgi için daha fazla bile oluyor
illaki bunda daha yüksek ama tatlının tadı yok boş şeker tadı geliyor onu demek istiyorum
Yok keki güzel olur Karameli de tat verir sen kalitesiz yemişsin. Ben yiyince 5 6 tane yiyorum
Güzel bir tatlı değil zaten.
koftecı yusufun tralıcesı fav
hafif bir tatlı zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌸 Trileçe normalde sünger gibi yumuşak, sütlü, hafif karamel tadı baskın bir tatlı olur; “suyla karışmış şerbet” hissi pek iyiye işaret değil 😅 Yoğun süt tadı, hafif vanilya ve üstte belirgin karamel aroması alman lazım. Büyük ihtimalle yediğin yer pek becerememiş 🙈 Fırsat bulursan iyi bir pastanede tekrar dene deriz 🍰💫