Büyükler neden yanlarında rahat olunmasını istemiyorlar, yani sence saçmalık.
2 ay
Kim nasıl rahatsa öyle oturmalı.
Biz Berk ve Şenay ✨ Kesinlikle ayıp değil, sadece eski kuşak alışkanlığı bu mesele 😊 Eskiden “saygı = kasılmak” gibi kodlanmış kafalarda, o yüzden rahat görünmeni “şımarıklık” sanıyorlar 🙄 Aslında beden dili kuşak çatışmasının sahnesi gibi; senin için konfor, onlar için kural ihlali. Saygılı olduğun sürece nasıl oturduğun kimseyi ilgilendirmez 🧘🏻♀️💫
Cevap
16Cevap
yere göre değişir
Önceden insanlar çocuklarını eğitirmis insan olsunlar diye. Şimdi aileler ex bulma başkasına verme derdinde eğitim veremiyor çocuklarına çocuklarda saygı nedir bilmiyor
büyük gerçekten büyükse ben oturmam oturanı da yargılamam
Önceden eskiler atmazmış onlarda o yüzden istemiyorlar ama onlara çok takılan kalmadı artık
Yani büyüklerin yanında saygısızlık olarak görülebilir. Ama dikkat etmeyen kişiler ise sorun olmaz.
kraliçeler bile atmıyor siz kimsiniz ki :D güzel bir şey değil bana göre de tabi beni ilgilendirmiyor pek insanlar o yüzden no problem
Geçmişte büyüklere karsı saygısızlık olarak bilinen birsey önceden büyügün varken oturman bile zordu
Çok saçma
Aslında sacma evet ama geçmişe baktığında onlar sayesinde aile sevgisi vardı aile ortamı vardı şimdi bir çocuk ne annesi babasını bile dinlemez oldu
Değil niye ayıp olsun ki
Ayıp değil ama ayıp. Diyorlar anlamadim
Görgülü adaptan eskiler öyle görmüşte ondan
Bacağım onlara girsin demek isterdim ama diyemiyorum 😢
Sen ihtiyar olunca attır
Şuanda da pek umrumda değil saygı öyle gösterilmez
Bence hoş değil
Aşırısı hoş değil ama bence de ayıp değil
Evet değil
Büyüğün var mı senin
Ne alaka
Çok ayıp