şu fotoğrafı Instagram'a eklesem pp olarak ergence mi olur? Mesela kızlar şöyle bir hesap görseniz direkt soğur musunuz?

şu fotoğrafı Instagram'a eklesem pp olarak ergence mi olur? Mesela kızlar şöyle bir hesap görseniz direkt soğur musunuz?
Benim düşüncem şu yönde diğer kızlar beni alakadar etmiyor takip ettim çoğu erkeğin profili bu şekilde ve ve büyük bir ilgiyle gönderilerine bakıyorum çünkü ben seviyorum vücut
Bu arada sırtım mükemmel gözüküyor kimsenin ne dediğini umursama sen buradan devam et kötü diyenlerin çok zarganalırı takip edip beğeniyor.
Bazi kizlar direkt engelliyor böyle tipleri 😂
Bilmiyorum ben beğeniyorum hangi ergende böyle bir sırt var
Cevap
2Cevap
Seni vücudun için tercih eden kızı her vücutçu erkek rahat d×ller ve herkesin d×llediği kıza aşık olacak kadar basit bir erkek olmayı gururuna yedirebiliyorsan orası sana kalmış
Aşık olmaktan bahsetmiyorum zaten benim amacım da d*llemek :)
Eyvallah sen biliyon bu isi
Sen profil fotoğrafında üst yarısı çıplak bir kız görsen o kız hakkında ne düşünürdün?
Cok görüyorum zaten. Sporcu diyip geciyorum. Sorum şuydu aslında bunu cringe bulur musunuz? Benim tek hobim spor yapmak bunu paylaşmak da bana normal geliyor. Ama sporla alakası olmayan bir kız belki farklı anlayabilir
Uzak dururum ben
İste böyle bir önyargı var vücut geliştirme yapan kişilere karsi. Herkes vücut geliştirmiş ama beynini gelistirememis diye dusunur. Kendim icin konuşayım ben tip ogrencisiyim derslerden artan zamanımda sırf kafa dağıtmak icin bu sporu yapiyorum. Benim icin bir hobi aslinda. dolayısıyla bunu paylaşmaktan da cekinmem
Yarı çıplak poz verip bunu pp yapan biri ne anlatırsa anlatsın umurumda olmaz yani
bi ucube daha
Bu mu olur tepkin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?