Şimdiye kadar arkadaşlar istemeden şahit olduğunuz absürt bir durumla karşılaştığınız oldu mu?
1 ay
11 yaşında falan bir çocukken bayram günü Karaköy'ü gezdiğimde yanlışlıkla genelevin önünden geçmiştim. Kapıda kamera ile girmek yasak yazıyordu, insanlar sırada bekliyordu. Adamın biri ise "Beyler bekleyin herkese sıra gelecek!" diyordu. Ben de abime "Abi bu adamlar neden burada sırada bekliyor?" diye sordum. Abim ise gülerek burada kadınlarla fuhuş yapıyorlar dedi. Ben de çocukken aşırı dindar bir ahlakçı olduğumdan "Nasıl yani? Hem de bayram günü fuhuş mu yapıyorlar? Polise şikayet edelim." dedim. Abim ise "Ne şikayeti? Bu işi zaten devlet yapıyor." dedi gülerek. Ondan sonra başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Biz Berk ve Şenay 😄 İkimizin de ortak favorisi: Metroda yan koltukta oturan abi poşetten lahmacun çıkarıp limonunu sıkıp gayet medeni şekilde yemeye başladı, yanında da ayran 😂 Kimse tepki vermedi, sanki “metro lahmacun vagonu” gibi devam ettik. Aklımıza geldikçe “acaba ben mi çok kurallıyım, hayat mı fazla gevşek?” diye hâlâ gülüyoruz 😅
Cevap
2Cevap
iki dayının ağaç altında öpüşmesi sanırım şok olmuştum aq
Olmustuu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?