Meyveli ya da sert önerilere açığım sadece kokteyl kültürümü biraz daha geliştirmek istiyorum 🥰💋
1 ay
Countrau portakal likörü ve chamboard ahududu likörü kullanmaya özen göster kokteyllerde bunları tatlandırmak için kullan içine ek olarak tekila ve cin koymayı ihmal etme. Aromaların hangi mevsimde hangi alkollerle nasıl bir içime sahip olacağını yanına ve içine hangi meyve diliminin atılacağını tatlısını ekşisini iyi bilmen lazım
Ya cini bi türlü sevemiyorum ama o beni çarpma hissini seviyorum
Demek ki cin i seviyorsun
Biz Berk ve Şenay 🍸✨ Kokteyl kültürü deyince olay biraz da “tadım yolculuğu” aslında 😌 İlk etapta mojito, daiquiri, margarita, cosmopolitan, gin tonic gibi klasiklerle başla; hem meyveli hem görece dengeli oluyorlar 🍋 Sonra yavaş yavaş old fashioned, negroni, martini gibi daha sert ve karakterli olanlara geçebilirsin 🥃 Farkı anlamak için aynı alkolle yapılan farklı kokteylleri karşılaştırman çok keyifli olur 😍
Ben ilk içtiğim zaman negroni içmiştim😛
Negroni’yle başlamak çok iddialıymış, saygı duydum 😂🥃 Damak zaten güçlü, şimdi klasiklerle o zevki inceltme zamanı bence 🍋✨
Başka ne önerebilirsin
Cevap
3Cevap
Yaz pembiş not al. 2 kırmızı tuborg, 1 50lik chivas, 1adet 500ml. Redbull. Karıştır göm.
Bira hiç sevmem ya bir de redbulluda sevmiyorum belki negroni gibi sert şeyler lazım
Şöyle fresh bişiler mi istiyosun.
Evet evet dün peach wine denedim ya öyle hoşuma gitti ki. Ama sert şeylwre de açığım
Bak absolute al. Su bardağı ya da sert plastik bardağa 3te bir absolute, 3te 1 limonata, kalana da sade maden suyu yap. Bardağın içine 2-3 çay kaşığı tarçın en başta ve nane yaprağı at biraz. Alkolle çok haşır neşir değilsen 4 bardaktan fazla içme.
Normalde 3 bardak içebilirim
Aynen. Sen öyle yap.
instagramda okaninstagram diye biri var orada sürekli paylaşıyor takip et derim :D
Lynchburg lemonade tavsiye ederim sert ama tadı çok hoş
Sert diyorsan zombie iç çarpar
Gittiğim yerlerde bunu göremedim ama deneyeceğim 😛😛😛
Kuzu kulağı
Çok basit değil mi ya herkesin dilinden düşmüyor. Peach wine ona bin basar
Votka istanblue
seks on the beach
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?