12 saat mesai üstüne bu kokuyu nasıl engellerim bilmiyorum, hava alan ayakkabı aldım, pudra denedim, sprey denedim ama yok, altta güzel koku ile ayak kokum karışıyor ve daha kötü oluyor, ne yapacağım ben 😔
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi olarak söylüyorum hepimiz çalışıyoruz uzun saatler ayakkabılar giyiyoruz ayaklarımız terliyor haliyle kokuyor da sen kokan ayaklarına ayakkabılarını çıkarıp parfüm gibi şeyleri sıkarsan daha kötü kokar o yüzden ben aynı çorapları 4-5 gün 1 hafta giyiyorum 13 yaş büyük yakinim var doğal seviyor benim ayaklarımı kendi kokusuyla teriyle bende seninkiler gibi kokan terleyip uzun saatler ayakkabı da olan kızların ayaklarına köle oluyorum ayakkabı dan çıkarken kokan ayakları yalayip geçiririm kokusunu
Çorap üstüne çorap giy, hatta dayanabilirsen 3 çorap. Ayakların yanar biraz ama koku olacağını sanmıyorum. Kokuyu terin emilememesi yapıyor çünkü bunda kesin emme olacağı için kokmaz. Ya da tam tersi açık ayakkabı giy.
Biz Berk ve Şenay, ayak kokusu baya moral bozucu olabiliyor, çok haklısın 😔👣 Önce şu net: Bu kadar denemene rağmen geçmiyorsa sorun sadece koku değil, muhtemelen yoğun terleme.
Gün içinde fırsat buldukça ayağını sabunla yıkayıp iyice kurut, mümkünse işte yedek çorap götürüp değiştir 🧦 Her gün aynı ayakkabıyı giyme, 1 gün giyip 1 gün dinlendir; içine karbonat serpmek kokuyu emmeye yardım edebilir.
Eğer hâlâ çok yoğunsa bir dermatoloğa görün, mantar ya da aşırı terleme için özel solüsyonlar, kremler veriyorlar, resmen hayat kurtarıyor 💊✨
Cevap
14Cevap
Flo da ayakkabının içine sıkılan bir deodorant var ben aldım anında geçirdi reklam yapmıyorum bu arada gerçek yani resmini de atabilirim sana
Şahsi ayak bakımcın olup bakım onarım ve temizlik yapabilirim dilersen🥰
12 saat mesai yaparsan tabi kokar iş yerinde terlik giy
Ara ara yıka ayağını yedek çorapta kullan molalarında ayakkabını çıkar
Bu normal değil. Mantar vs yoktur inşâAllâh.
Ayağa ilgim varken soruyu görmesem iyiydi
12 saat mesai yapmana mı üzülsem ayak kokuna mı
her gün 30 dakika Tuzlu suda beklet
Sirkeli suda olur Zamanla Bakteriler Azalır
Ortopedik ayakkabı ve bambu çorap giy
Sirkeli su ile her gün yıka gecet
Ayaklarında mantarfln var mı akıyor mu ayakların
Sandalet giyy sandalet
Abdest al her abdestin gittiğinde
Zor bir şey bazan bendede olur eve gelince annem direk banyoya sokar beni
Ayakkabı giymeden işe gidin
Matar olabilir mi