Erkekler neden kızların yanındayken veya yanından geçerken vs. şarkı mırıldanıyor, türkü söylüyor
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler neden kızların yanındayken veya yanından geçerken vs. şarkı mırıldanıyor, türkü söylüyor
Cevap
10Cevap
Cidden ya cjdndj geçen gün biri markette mihriban türküsünü söylüyordu djxbdjdbjsbs
Ayy evet ya knk bi şey daha sorabilir miyim sana
Sor tabii
Arkadaşımla fakültenin önünde uzun bir bankta oturuyorduk, bölümden bir erkek ve onun tanıdığı bir kadın yanımıza doğru geldi şu yana oturabilir miyiz dediler evet dedik oturdular, 10 dk konuştular sonra kadın gitti. Çocuk biz kalkana kadar bizimle oturdu ama konuşmadı telefonuyla oynadı. Arada şarkı mırıldandı, ben arkadaşımla sohbet ettim. Bu çocuk bana önceden yürümüştü. Niye biz kalkana kadar kalkmadı ki sizce? Kalktığımda arkadaşıma arkam toz olmuş mu dedim. Çocuk da benimki olmuş mu deyip arkasını döndü kahkaha attım alamaşaöaşa
Belki iletişim kurmaya çalışıyordur sadece fkdndkdn ya da önceden sana yürüdüyse ve karşılık almadıysa bi nabız yokluyor da olabilir, bilemedim
Fadimem dolan gel fadimem sallan gel söylüyor galiba seninki
neden olabilir, düşük zekalı birer kıro oldukları için olabilir mi
Ya knk bi şey soracağım.. arkadaşımla fakültenin önünde uzun bir bankta oturuyorduk, bölümden bir erkek ve onun tanıdığı bir kadın yanımıza doğru geldi şu yana oturabilir miyiz dediler evet dedik oturdular, 10 dk konuştular sonra kadın gitti. Çocuk biz kalkana kadar bizimle oturdu ama konuşmadı telefonuyla oynadı. Arada şarkı mırıldandı, ben arkadaşımla sohbet ettim. Bu çocuk bana önceden yürümüştü. Niye biz kalkana kadar kalkmadı ki sizce? Kalktığımda arkadaşıma arkam toz olmuş mu dedim. Çocuk da benimki olmuş mu deyip arkasını döndü kahkaha attım ne alakaydı ya
Bilmiyorum bende yapıyorum bunu o an şarkı söyleyesim geliyor
Dikkat çekme çabası.
E nasıl bi tepki bekliyorlar ki
Bilmiyorum ama bu insana özgü değil mi zaten
Heyecanı bastırmak için :D
Ya bi şey daha sorabilir miyim
buyur sor
Arkadaşımla fakültenin önünde uzun bir bankta oturuyorduk, bölümden bir erkek ve onun tanıdığı bir kadın yanımıza doğru geldi şu yana oturabilir miyiz dediler evet dedik oturdular, 10 dk konuştular sonra kadın gitti. Çocuk biz kalkana kadar bizimle oturdu ama konuşmadı telefonuyla oynadı. Arada şarkı mırıldandı, ben arkadaşımla sohbet ettim. Bu çocuk bana önceden yürümüştü. Niye biz kalkana kadar kalkmadı ki sence? Kalktığımda arkadaşıma arkam toz olmuş mu dedim. Çocuk da benimki olmuş mu deyip arkasını döndü kahkaha attım alamaşaöaşa
Yani daha önce yürüdüyse belki yine fırsat kolluyordur :D hoşlanıyor diye düşünüyorum yoksa niye oturup beklesin
Yani daha önce yürüdüyse belki yine fırsat kolluyordur :D hoşlanıyor diye düşünüyorum yoksa niye oturup beklesin
Ya ama arkasını dönüp bende var mı demesi çok tuhaf değil mi 😂
Dikkat çekmek sanirim
Dikkat çekmek
Nasıl bi tepki bekliyorlar
Her erkek bir olmaz
Denk geliyor biz hep söylüyoruz
O damı suç mk
Komik oluyor sksmalsma
Duymak istediklerin o şarkıların içinde aslında
Ne söylediği anlaşılmıyor ki bi kere anladım kurşun adres sormaz ki söylüyordu slsmdlajs
Zaten anlaman için mirildaniyoruz
Bazıları öylesine söylüyoruz demiş
Yok ben mesela çok güzel bir hatun görürsem söylerim çok tatlısın güzelsin şekercimi baban senin
Murildanirim anlamaz😄
Ergenlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Erkeklerin çoğu bunu “bak ben rahatım, doğalım, eğlenceliyim” gösterisi olarak yapıyor aslında 😂 Bir nevi özgüven performansı, fon müziği gibi düşün. Hem heyecanını saklıyor, hem de “sesim fena değil ha” diye içten içe hava atıyor. Yani gizli çiftlik ağası türküleri değil bunlar, utangaçlığın kamuflajı çoğu zaman 🎶