Bazen eşlik etmek için çok azıcık içmek istiyorum ama o bile bana dokunuyor, neden böyle, bir yöntemi var mı?
1 ay
Bazen eşlik etmek için çok azıcık içmek istiyorum ama o bile bana dokunuyor, neden böyle, bir yöntemi var mı?
Cevap
18Cevap
içmemek
Olsa bu zamana kadar onca alkolik sarhoş olmadan bir gecede tüm dünyadaki alkolleri içmek için yarışırdı
Ben nadir içtiğim için sordum, alışık değilim diye
var barmenden ayıltıcı iste içkine azar azar kat gece sonunda en fazla başın döner
Öyle bir şey var mı, ilk kez duydum
ya bana garip garip bakarsa fkdndkdns ne diyeyim xjdnnd
Fiyat olarak değil de sadece eşlik etmek için demiştim, herkes aynı içeceği içerken farklı bi şey içmek istemiyorum, sonra soruyorlar fndnkxndj ama diğerlerini bi deneyeceğim, çok çok teşekkür ederiim
Evet, zaten çok nadir içiyorum, arkadaşlarım da bunu bildiği için çok bu şekilde takılmıyorlar ben varken, hani kendimi dışlanmış gibi hissetmeyeyim diye, ama arada dene falan da diyorlar fjdnjd bu şekilde de viski ve tekila denedim, normalde de kendim arada, çok nadir şarap içiyorum zaten, iki kadeh falan içebiliyorum ama en fazla xjdjjd viski ve tekila da aşırı sert geldi, ilkten sonra hiç içemedim ve çok hızlı etki etti acaba bi anda içtim diye mi oldu jshdndnd
en sert 4 içkiden 2sini denemişsin çarpması normal yani tekila ve viski sek içilirse normal insnı öarpar tekilayı margarit şeklinde kokteyl haliyle içecekin viskiyi de ya kola ile karıştıracaksın ya da içerken bitter çikolata yiyeceksin bu ikisi alkol olanı yüksek sert içkilerdir öyle herkes içemez
Teşekkür ederiiiim çokkkk tavsiyeler için 🌸
Hızlı içiyor olabilirsin ve ne içtiğine göre değişir
En sevdiğim kadın çeşidi içirip offf en sevdiğim en sevdiğim :D
Ne alâka
Şişeyi alıp geliyorum anlatmakla olmaz içelim görürsün :D
Kalsın, bahsettiğim öyle bi şey değil, arkadaşlarla eşlik etmekten bahsettim
Tamam sende bana eşlik edersin işte :D
Böyle bir isteğim yok, kalsın. Bi de geçen soruna gelen gizli sen miydin, yanlış soruya yorum yaptım diyen?
Soruma *
Aynen bendim peşindeyim senin :D yok ablacım ya ne alakası var her gizli üye aynı değil
Kfnfkdndkdndn doğru diyorsun tabii, öyle bi sordum djdndjdjdn
Daha az etki etmesini sağlayabilirsin. Bir kaç yöntem söyleyebilirim. Ama illaki içtiğin kadar etkileneceksin, kaçarı yok bunun
Az içiyorum ve de nadir, yöntemler nelerdir?
Teşekkür ederim
Alışkın olmadığın için
karaciğerin olduğu sürece yok.
Bünyen zayıfmış demek ki knk
Az miktar yağ iç. Zeytinyağı
Ne içiyorsun ona bağlı
Viski ve tekila denedim bi de şarap. Şaraptan iki kadeh falan içmiştim en fazla.
Çok nadir içerim, alışık değilim ve evet, bu yüzden çok az içiyorum ama yine de etkiliyor beni. Bi yöntem var mı?
Kimle iceceksin
Alkol alırken yanında şekerli şeyler tüketme.
Alkol kullanırken sarhoş tabii olunmaz aaa
Ne tok ne aç ol, yavaş iç.
Var tabi
Bünye alışık değil
Mantiken yok
Sık içene dokunmaz
Çok kullanma mesela
Çay diyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🍷
Bazı insanların bünyesi alkolü resmen büyüteçle yakalıyor, seninki de onlardan olabilir 🙃 Kilo, metabolizma, kullanılan ilaçlar, aç karnına içmek falan hepsi etkiliyor.
Yöntem diye satılan “önce süt iç, yağlı ye, karıştırma” muhabbetleri kesin çözüm değil maalesef 😅 Sana dokunuyorsa en iyisi maksimum bir iki yudumla sınırlamak ya da alkolsüz alternatiflere yönelmek 🧃 Sağlıkla oynamaya değmez.